Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Bachelor, η Bachelorette και τα κολασμένα γυρίσματα σε Ελληνικό νησί…

The Bachelor 2 Spoiler: Το ριάλιτι αυτό έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά από τον Alpha. Θέλεις να παρακολουθήσεις το νέο reality; Τότε σίγουρα θα πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω. Για να μπεις στο πνεύμα της ιστορίας. Μιλάμε για μεγάλο παραμύθι, με πολύ αίσθημα, πολλες εκπλήξεις, και στο τέλος θα βγει ο δράκος; Θα το μάθουμε.

Από την μία έχουμε 21 νύφες σκέτα κουκλιά, αλλά πολύ δυναμικές και ο μεγάλος στόχος τους είναι ο survivor, ηθοποιός, διπλωμάτης, υποψήφιος γαμπρός ο Αλέξης ο Παππάς.

Ένα άλλο Bacelor

Οι Γερμανοί αγαπητοί φίλοι είναι τελικά πολύ μπροστά. Εκεί έχουν την Bachelorette, δηλαδή το πάνε αλλιώς το έργο. Μια γυναίκα θα διαλέξει τον άντρα των ονείρων της. Και κάπου στην Κεφαλονιά, έχουμε τα γυρίσματα. Μια σέξι υποψήφια νύφη, και έξι γαμπρουλάκια που βάζουν τα δυνατά τους να την κατακτήσουν.

Τα γυρίσματα δεν γίνονται σε κεντρικά σημεία του νησιού, αλλά στα βουνά και τα λαγκάδια, και οι κάτοικοι λένε ότι είναι πολύ “προχωρημένα” τα ραντεβού τους. Δεν ξέρουμε πόσα από αυτά θα προβάλλονται στην Γερμανική τηλεόραση, αφού το ριάλιτι έχει ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, και τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στις 24 Αυγούστου.

Ποιος θα κλέψει την καρδιά της Maxime;

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.