Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο 38χρονος έλεγε ότι είναι αστυνομικός και βίαζε γυναίκες – Το σατανικό ζευγάρι και η φρικτή δολοφονία

Ένας άνθρωπος με απίστευτη προϊστορία είναι ο 38χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγιζε τα θύματά του, τα υποχρέωνε να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του με το πρόσχημα της διενέργειας ελέγχου. Στη συνέχεια, οδηγούσε τις γυναίκες είτε σε έρημες περιοχές ή σε σπίτι όπου φέρεται να τις βίαζε.

Η φερόμενη δράση του έλαβε χώρα το διάστημα από 15 έως 20 Μαρτίου, όταν με τον παραπάνω τρόπο βίασε αρχικά δύο γυναίκες, τις οποίες προσέγγισε στην περιοχή των Γιαννιτσών -εκ των οποίων η μία εκδιδόμενη- και ακολούθησε τρίτος βιασμός γυναίκας, αυτή τη φορά στην περιοχή των Συκεών.

Η προϊστορία ενός επικίνδυνου ανθρώπου

Για χάρη μιας Κουβανής ο Έλληνας εραστής πριν από δέκα χρόνια σκότωσε τον πρώην σύζυγό της με 14 μαχαιριές.

Η 29χρονη τον κρατούσε και ο συνομήλικος εραστής κάρφωνε το μαχαίρι στον αυχένα και τον λαιμό του ψυχίατρου Κωνσταντίνο Ζαφείρη, για να του αρπάξουν την περιουσία.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Το σατανικό ζευγάρι έσπασε τα ισόβια και αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αλλά πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν.

Ο 38χρονος πρώην εραστής της Κουβανής παρίστανε τον αστυνομικό, ήταν όμως οδηγός μπουλντόζας αλλά και πραγματικός «δράκος», ασταμάτητος … Από τις 15 έως 20 Μαρτίου ο 38χρονος στα Γιαννιτσά και τις Συκιές βίασε τρεις γυναίκες, προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός και με το πρόσχημα της διενέργειας ελέγχου τις οδηγούσε με το αυτοκίνητό του σε απόμερα σημεία.

Η Κούβα του έγινε εφιάλτης

O κεραυνοβόλος έρωτας του 58χρονου ψυχιάτρου με την κατά 29 χρόνια νεότερη του Κουβανή καλλονή γεννήθηκε σ’ ένα ονειρεμένο ταξίδι του στο νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής.

Ο 58χρονος, την έφερε στην Θεσσαλονίκη και την παντρεύτηκε στις 27.2.2004, μαζί απέκτησαν έναν γιο, αλλά η 29χρονη ξαφνικά του ζήτησε διαζύγιο, όταν ο γιος τους ήταν πέντε ετών, ενώ του ανέφερε ότι κάποια στιγμή ήθελε να επιστρέψει στην Κούβα.

Η αλήθεια όμως ήταν άλλη και δεν ήταν το κλίμα της συμπρωτεύουσας που δεν την σήκωνε…

Βρήκε συνομήλικο εραστή –χειριστή μπουλντόζας- και έγιναν σατανικό ζευγάρι, αφού στις 14 Δεκεμβρίου 2010 έστησαν παγίδα στον ψυχίατρο, υποτίθεται για να μιλήσουν, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης και Α.Κοραή στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργός στο έγκλημα η Κουβανή πρώην σύζυγος του θύματος και μητέρα του παιδιού του με την οποία ο Έλληνας δράστης επρόκειτο να παντρευτεί. Ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου ο εραστής κατάφερε 14 θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στον άτυχο άντρα.

Στη συνέχεια η πρώην σύζυγός του, αφαίρεσε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο του ψυχιάτρου, πήρε το πορτοφόλι του και απομακρύνθηκε πεζή.

Οι δυο δράστες ακολούθως πέταξαν τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος καθώς και το φονικό όπλο σε θαμνώδη περιοχή.

Πρωτόδικα αλλά και στο εφετείο οι δυο εραστές τιμωρήθηκαν με ισόβια κάθειρξη αλλά οι κατηγορούμενοι προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο με το σκεπτικό ότι κακώς δεν τους αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Η προσφυγή έγινε δεκτή από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επιστρέψει στο Εφετείο μόνον όμως ως προς το σκέλος της χορήγησης ελαφρυντικού, το οποίο και τελικώς τους εδόθη.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι κατηγορούμενοι τον Σεπτέμβριο 2020 βγήκαν από τις φυλακές, έχοντας εκτίσει εννέα χρόνια κάθειρξης, αφού τα ισόβια, έπεσαν στα 15 χρόνια…

Την τάιζε και της πλήρωνε και το ενοίκιο

Μετά τη διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης, την επιμέλεια του ανήλικου γιου τους ανέλαβε η κατηγορουμένη μητέρα του, στο πλαίσιο δε της μεταξύ τους συμφωνίας ο ψυχίατρος ανέλαβε εξολοκλήρου τις δαπάνες διαβίωσης, ανατροφής και εκπαίδευσης του ανηλίκου.

Συνήθιζε μάλιστα να της δίνει χρήματα και για τη δική της διατροφή και γενικά να μεριμνά για τα έξοδα και τις δαπάνες της, ακόμα και του ενοικίου της.

Ωστόσο, η κατηγορουμένη δε μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μονογονεϊκής οικογένειας, γι’ αυτό και παρέδωσε την επιμέλεια του ανήλικου στον πατέρα του, ο οποίος την ασκούσε πλέον τα δύο τελευταία χρόνια.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα η κατηγορουμένη αποσπούσε κατά καιρούς χρήματα από τον ψυχίατρο για τις δικές της ανάγκες, πλην όμως η κατάσταση αυτή άρχισε να διαφοροποιείται όταν πλησίασε η λήξη της άδειας διαμονής της κατηγορουμένης στην Ελλάδα (Μάρτιος 2009).

Τότε ο γιατρός εκδήλωσε την επιθυμία να αναχωρήσει η κατηγορουμένη για την Κούβα και για το σκοπό αυτό την προμήθευσε με εισιτήρια, όμως η στάση του αυτή την εξόργισε αφού ήδη από το 2008 είχε συνάψει ερωτικό δεσμό.

Ήθελε την περιουσία του

Σύμφωνα με το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης:

«Η δυσμενής ψυχική διάθεση της κατηγορουμένης έναντι του πρώην συζύγου της εξελίχθηκε σε μίσος και σε επιθυμία της φυσικής του εξόντωσης, γεγονός που αν συνέβαινε θα εξασφάλιζε τη νόμιμη και μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα με την ταυτόχρονη απόλαυση της περιουσίας του, αφού η ίδια θα διαχειριζόταν την περιουσία του ανήλικου τέκνου της, του οποίου την επιμέλεια θα ασκούσε έτσι αποκλειστικά εκείνη.

Από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά του ψυχίατρου έναντι της κατηγορουμένης, ούτε κακοποίηση της ούτε, έστω, λεκτικές επιθέσεις απέναντι της.

Αρκετοί μάρτυρες, γνώστες από ετών του χαρακτήρα του, κατέθεσαν για ένα άνθρωπο πράο και ήρεμο, με τον οποίο δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να μαλώσει.

Αποδείχθηκε, επίσης, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Θ. Σ.), ο οποίος είναι χειριστής βαρέων μηχανημάτων στο επάγγελμα, από τις αρχές του έτους 2008 συνήψε ερωτική σχέση με την Κουβανή για την οποία ένιωθε έντονο ερωτικό πάθος».

Τον κρατούσε για να δέχεται τις μαχαιριές

Στο πλαίσιο του σχεδίου αυτού η Κουβανή διέδωσε ότι σκόπευε να φύγει μόνιμα στην χώρα της και σύμφωνα με την απόφαση καταδίκης:

«Ακολούθως, το πρωί της 14.12.2010, περίμενε τον πρώην άντρα της κοντά στο ιατρείο του. Μπήκαν στο αυτοκίνητο του με πρόσχημα ότι ήθελε δήθεν να συζητήσουν τα θέματα επικοινωνίας της με τον γιο της.

Καθ’ υπόδειξη της κατευθύνθηκαν στο πλέον κατάλληλο και επιλεχθέν μέρος δολοφονίας στη συμβολή των οδών όπου στάθμευσαν περί ώρα 20.30′.

Κατά το σχέδιο των κατηγορουμένων ο πρώτος από αυτούς, ο οποίος τους είχε παρακολουθήσει με το δικό του αυτοκίνητο, στάθμευσε και αυτός κάπου κοντά στο ίδιο σημείο, στήνοντας ενέδρα και παρακολουθούσε το σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος. Κάποια στιγμή και ενώ η συζήτηση κατέληξε σε διαπληκτισμό, ο εραστής εμφανίστηκε κατά τρόπο αιφνίδιο, φορώντας χακί κουκούλα τύπου full face και γάντια μοτοσυκλετιστή και αφού εισήλθε στο αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα του οδηγού, επιτέθηκε ακαριαία εναντίον του οδηγού με μαχαίρι, το οποίο έφερε μαζί του για το δολοφονικό σκοπό του, καταφέρνοντας του πολλαπλά χτυπήματα στην τραχηλική και αυχενική χώρα τραυματίζοντας τον βαρύτατα.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω χτυπημάτων η Κουβανή ευρισκόμενη στη θέση του συνοδηγού, κρατώντας και η ίδια μαχαίρι, συνέδραμε στον βασικό δράστη με ανθρωποκτόνο σκοπό, με το να συγκρατεί το θύμα για να μην αντιδράσει ή να επιχειρήσει να διαφύγει».

Πηγή: newsit.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.