Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη και τα κάνει όλα άνω κάτω!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Χρήστος, ο ανιψιός του Λυκούργου, έρχεται στην γη της ελιάς, για να διχάσει τους πρωταγωνιστές της σειράς. Μετά την αποχώρηση της Μελπως, ο Λυκούργος αναμένεται να υποδεχτεί κι άλλο πρόσωπο της οικογένειάς του.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη και τα κάνει όλα άνω κάτω!

Ο ανιψιός του Λυκούργου κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία θα ξεδιπλωθούν ένα προς ένα, στην γη της ελιάς. Όπως όλα δείχνουν, θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μίχας, ο νεαρός ηθοποιός που μπαίνει οσονούπω στη σειρά, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανιψιός του, φτάνει από την Αυστραλία στη Μάνη, με σκοπό να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα πλάι στον αγαπημένο του θείο. Εκείνος τον καλωσορίζει με χαρά, χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες που ακολουθούν.

Ο Χρήστος θα ζητήσει να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, κάνοντας σκληρές διαπραγματεύσεις με την ηρωίδα. Ποιος είναι ο λόγος που επιθυμεί να κάνει αυτό το τεράστιο άνοιγμα στη Μάνη και τί τον κρατάει εκεί;

Όλα δείχνουν πως ο Αυστραλός “ανιψιός” θα ταράξει σημαντικά την μικρή Αρεόπολη. Νέα ειδύλλια, έρωτες και σασπένς έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.