Ο Φελπς αγωνίζεται εναντίον λευκού καρχαρία..

21

O Μάικλ Φέλπς, ο Αμερικανός πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της κολύμβησης, πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση με ένα λευκό καρχαρία. Παρόλο που όλοι περίμεναν να αγωνιστεί με πραγματικό καρχαρία, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αντιμετώπισε μια προσομοίωσή του, εξοργίζοντας το κοινό του.

Επιστήμονες συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταχύτητα που αναπτύσσει ένας λευκός καρχαρίας και τα ενσωμάτωσαν στον υπολογιστή προκειμένου να πετύχουν ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιονίκης φορούσε ειδικό ολόσωμο μαγιό που του επέτρεπε να γλιστρά στο νερό πιο εύκολα, ενώ φορούσε και ένα μονοπέδιλο που έμοιαζε με το πτερύγιο του καρχαρία.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο τoυ 29ου επεισοδίου του «Shark Week» στα ανοιχτά του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και προβλήθηκε από το Discovery Channel.
Ο Φελπς τελικά έχασε. Ήταν κατά δυο δευτερόλεπτα πιο αργός. Ο εικονικός καρχαρίας τερμάτισε σε 36,1 δευτερόλεπτα και ο Φελπς σε 38,1.

«Πηγαίνουν σαν σφαίρα. Αν και δεν μου αρέσει να παίρνω αργυρά μετάλλια δέχομαι το συγκεκριμένο» είπε ο Φέλπς.

Οι θεατές που περίμεναν με αγωνία να δουν το μεγάλο γεγονός, που σύμφωνα με την διαφημιστική καμπάνια «ήταν κάτι που δεν το έχει ξανακάνει άνθρωπος», εξέφρασαν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Νιώθω ότι εξαπατήθηκα» έγραψε ένας στο Twitter. «Νόμιζα ότι θα αντιμετώπιζε έναν πραγματικό καρχαρία. Αυτό είναι απάτη» ανέφερε ένας άλλος.

«Περίμενα τόση ώρα για να δω τον Φελπς να ανταγωνίζεται έναν εικονικό καρχαρία» είπε κάποιος άλλος.

via

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time