Ο Τόνυ κάνει σεξ με το «βαποράκι», ενώ πιάνει τη μάνα του με εραστη – Η γνωριμία Στέφανου & Όλγας – Η εξομολόγηση του Ορφέα στην Τόνια- Η Βέρα σοκάρει την Αμαλία! (vids)

0 21

Η Αμαλία, φοβούμενη πως η Βέρα θα διεκδικήσει τον Θεοχάρη, προ(σ)καλεί την σύντροφο του άντρα της στο ξενοδοχείο όπου και διαμένει για να… συζητήσουν. Η πρώτη τους συνάντηση δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, καθώς η Άννα πάει να δει τη μητέρα της και οι δυο γυναίκες ανανεώνουν για την επόμενη μέρα το ραντεβού τους.

Αμαλία και Βέρα έρχονται αντιμέτωπες, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει πως εκείνη εγκατέλειψε τον Θεοχάρη και αυτό εκπλήσσει δυσάρεστα την ανταγωνίστριά της, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στη Βέρα πως θέλει να παίρνει το παιδί για να… μη χάσει τον άντρα της.

Αυτό κάνει έξαλλη την έμπειρη χορογράφο, που δεν ξέρει τι να πει στην Τόνια που προσπαθεί να της κάνει… προξενιό.

Ο Τόνυ, από την πλευρά του, προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Τατιάνα, η οποία πιστεύει πως για εκείνον είναι μία καλή αφορμή για να χωρίσει την Άννα. Εκείνος της εξηγεί πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και συμφωνούν να μιλήσουν το βράδυ, όταν εκείνη γυρίσει από τη δουλειά της. Λίγο πριν πάρει την όμορφη αστυνομικό, ο νεαρός εφοπλιστής αποφασίζει να κάνει μία επίσκεψη στη μητέρα του και πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον εραστή της. Ο Τόνυ δεν έχει πρόβλημα με αυτό, απλά θα ήθελε να αποκτήσει καλύτερη επαφή με την Μαργκώ και εκείνη του λέει για άλλη μία φορά πως αυτές οι εναλλαγές στη συμπεριφορά του οφείλονται στις ουσίες που παίρνει. Ο Τόνυ μιλάει με την Τατιάνα στο τηλέφωνο, όμως λίγο αργότερα πέφτει στην αγκαλιά της Αμάντα που δεν διστάζει να του την πέσει «χύμα» και εκείνος δεν αντιστέκεται στον πειρασμό.

Ο Ορφέας, ενώ η Τατιάνα ψάχνει έναν τρόπο να βρει στοιχεία που να αφορούν τον «Γενάρη», καίει τα ρούχα που φορούσε στον τελευταίο φόνο που διέπραξε και στη συνέχεια πηγαίνει στην ψυχίατρο για να συνεχίσει τις συνεδρίες για να μη χάσει την Ελένη. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος κάνει μία μικρή εξομολόγηση στην Τόνια, η οποία μένει έκπληξη από την απόφασή του να την επισκεφτεί την επόμενη κιόλας μέρα. Ωστόσο, η εμμονή του Ορφέα με την Άννα παραμένει ζωντανή, εξαιτίας της απόφασής του να πετάξει τα χάπια που του συνέστησε η γιατρός του.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.