Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο σύντροφος της Αθηνάς έδωσε την οικειοθελή αποχώρηση!

Να θες να φύγεις και να μην μπορείς. Έχει ενδιαφέρον η ανάρτηση του συντρόφου της Αθηνάς που προαναγγέλλει τις εξελίξεις.

Το Survivor συνεχίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στο νησί είμαστε ξανά σε ημέρα αποχώρησης και το τοπίο δεν είναι και τόσο καθαρό όσο νομίζουμε.

Οι πληροφορίες που ήρθαν τα φέρνουν τούμπα όλα. Άλλα ξέραμε και άλλα θα δούμε τελικά;

Το ζητούμενο είναι τι θα μας δείξουν το βράδυ.

Διαβάστε εδώ όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο που σας έχουμε.

Μας άφησε όλους κάγκελο το τελικό αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας. Τα τηλεθεατόπουλα έχουν τόσο μένος με τον ιντριγκαδόρο και δολοπλόκο Λάμπρο όπως τον αποκαλούν, και έδιωξαν αυτόν, και όχι την Αθηνά που το ζήτησε ξεκάθαρα, σε όλους τους τόνους.

Να θες να φύγεις και να μην μπορείς.

Έχει ενδιαφέρον η ανάρτηση του συντρόφου της Αθηνάς που προαναγγέλλει τις εξελίξεις.

Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη ουσιαστικά «προδίδει» την αποχώρηση της από το Survivor, αφού γράφει, δεν την ψήφισε θετικά, επειδή κατάλαβε πως δε θέλει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος στηρίζει την αγαπημένη του,  ενοχλήθηκε έντονα αλλά όπως φάνηκε ενοχλήθηκε με ορισμένα δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές της.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.