Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Στεφανής θα πληρώσει άδοξα τα λάθη του

Σασμός Spoiler: Ο Στεφανής είναι ένας από τους χαρακτήρες, στη σειρά “Σασμός” που θα πληρώσει άδοξα τα λάθη του στο τέλος. Ένας άνθρωπος εγωιστής, που βάζει πάνω από όλα τη δική του καλοπέραση και το συμφέρον.

Σασμός Spoiler: Ο Στεφανής θα πληρώσει άδοξα τα λάθη του

Ένας από τους πρωταγωνιστές που έχει ισχυρή θέση στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Στέκεται δίπλα στη γυναίκα του, την Βασιλική, την οποία έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα και με τον χειρότερο τρόπο. Μία κίνησή του θα σταθεί η αφορμή για να γραφτεί το τέλος του με αίμα. Ένα όπλο θα τον σημαδεύει στα επόμενα επεισόδια, με τον ίδιο να βρίσκεται στο έδαφος, νεκρός.

Ο Στεφανής θα πάει με τα αγόρια του, τον Νικηφόρο και τον Μανώλη στο βουνό. Ξάφνου, ένας πυροβολισμός θα ρίξει στο έδαφος τον Στεφανή, με τον Νικηφόρο να κλαίει πάνω από τον πατέρα του με λυγμούς.

Ο Μανωλιός είναι ο μόνος που είδε ποιος τον πυροβόλησε, τρέμει, όμως, στην ιδέα της αποκάλυψης. Ο φόβος τον έχει κυριεύσει. Με δυσκολία μπορεί να μιλήσει, να εκφράσει τα όσα είδε. Όλο το χωριό βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Ο Στεφανής είναι νεκρός και η Βασιλική καταρρέει στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο Μανωλιός, ο οποίος αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια…

Λίγο πριν το τέλος του χαρακτήρα, ο Πέτρος και ο Στεφανής είχαν μία έντονη αντιπαράθεση, στη σειρά “Σασμός”. Κι αυτό γιατί ο Πέτρος Βρουλάκης δε μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Στεφανής τον “πρόδωσε” για τα χωράφια αυτά.

Οι δυο τους ανταλλάζουν κουβέντες βαριές. Έτσι, όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Πέτρο, ο οποίος καλείται να ομολογήσει. Σύμμαχός του σε αυτό είναι η Αργυρώ, η οποία αποκαλύπτει πως τη μέρα του φονικού ήταν μαζί του.

Η βεντέτα ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο. Πέτρος και Αργυρώ κινδυνεύουν. Τα πυρά ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες έχουν ανοίξει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.