Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο σοβαρός λόγος που ούτε καν το σκέφτεται. Τη θέλει ο Ατζούν Ιλίτζαλι

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Αθήνα για συζητήσεις και συναντήσεις σχετικά με τα ριάλιτι που το τρέχουν ήδη ή θα τρέξουν στον ΣΚΑΪ.

Η τηλεθέαση του top Chef δεν πάει καθόλου καλά και αναζητείται φόρμουλα για να ανέβουν τα νούμερα. Αυτό έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση του Τούρκου σεφ Νουσρέτ και προσωπικού φίλου του Ατζούν Ιλίτζαλι όσο και αλλαγή στην ώρα προβολής.

Εκτός από αυτά ο Τούρκος παραγωγός θέλει να κάνει και προσωπικές επαφές με αρκετούς παίκτες του Survivor ώστε να κανονίσει για το All Star.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μοναδικη παίκρια του Survivor που έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο δύο φορές και μάλιστα απανωτές. Την πρώτη έφτασε στον τελικό αλλά έχασε από τον Ηλία Γκότση ενώ στην δεύτερη εμφάνιση της στο νησί έφτασε τελικό με την Δήμητρα Βαμβακούση και κατάφερε να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Ατζούν θέλει την Κατερίνα Δαλάκα να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τρίτη φορά και είναι διατεθειμένος να πληρώσει αρκετά για αυτό.

Η Κατερίνα Δαλάκα όμως αυτή τη στιγμή υύτε που το σκέφτεται και ο λόγος είναι η σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο Δημήτρης είναι από τους πιο περιζήτητους άντρες των νοτίων προαστίων. Κοινωνικός όμορφος φιλόζωος με λεφτά και επιχειρήσεις αλλά και έναν ποιο εναλλακτικό τρόπο ζωής που παραπέμπει σε άνθρωπο που χαίρεται τόσο τα απλά πράγματα όσο και τις πολυτέλειες που μπορεί να έχει.
Αυτή τη στιγμή είναι ζευγάρι με τη Δαλάκα αν και έχουν στο παρελθόν χωρίσει ήδη δύο φορές. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο είναι πολύ ερωτευμένοι και μεταξύ τους υπάρχει μεγάλο δέσιμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει επενδύσει σε αυτή τη σχέση και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να θυσιάσει για να πάει να αγωνίζεται και να πεινάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί τα λεφτά βέβαια να είναι αρκετά και το δέλεαρ μεγάλο όμως στην παρούσα φάση κάποια πράγματα μετρούν περισσότερο για την αγαπημένη πρωταθλήτρια

Εκτός αν ο Ατζούν κάνει την έκπληξη και πάρει πακέτο τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα

loading...