Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο Σάκης, η Μύκονος, το σκάφος, και η μεγάλη πλάκα στην Μαριαλένα! (Vid)

Survivor 4 Spoiler: Οι δύο παίχτες μετά το παιχνίδι επιβίωσης ήταν αχώριστοι καθημερινά. Μαζί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά μαζί και αρκετές ώρες καθημερινά.

Στο νησί είχαν το χρόνο να έρθουν πολύ κοντά και να μάθουν καλά ο ένας τον άλλον καλύτερα. Γιατί όπως φάνηκε στην πρώτη τους προσπάθεια που δεν τα πήγαν καλά, κάτι έλλειπε.

Σημαντικός ο ρόλος του πολύ καλού φίλου τους Τριαντάφυλλου.

Το ζευγάρι μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης ήρθε πολύ κοντά και άνθρωποι που είναι στο φιλικό περιβάλλον  τους και ξέρουν τι συμβαίνει το επιβεβαίωσαν.

Φυσικά οι φίλοι του “ζευγαριού” θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη. Η ημέρα που έγινε το επόμενο βήμα και ξεπεράστηκαν οι όποιες επιφυλάξεις μπορεί να υπήρχαν, ήταν στα γενέθλια της Μαριαλένας.

Η ώρα των διακοπών

Πρώτη φορά κανονικές διακοπές για τον Σάκη Κατσούλη.

Μια ζωή ήταν μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας. Βάλτε ότι πήγε φαντάρος, μετά είχε το ποδόσφαιρο και κάθε καλοκαίρι προετοιμασία με τις ομάδες. Στην συνέχεια, άνοιξε τα μαγαζιά του, και να που κατάφερε να πάει για πρώτη φορά κανονικές διακοπές. Η χαρά του δεν λέγεται.

Πριν πάνε στο νησί των ανέμων, πήγαν μαζί με την Μαριαλένα στο χωρίο Πλατάνα της Κύμης, και μετά στο αεροπλανάκι και να το ζευγαράκι στο κοσμοπολίτικο νησί.

Μάλιστα για τον Σάκη είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Μύκονο, και έπαθε πλάκα ειδικά τις πρώτες ώρες του στο νησί.

Μαζί ο 30χρονος επιχειρηματίας και η 26χρονη γυμνάστρια καθημερινά ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους.  Με φωτογραφίες και βίντεο, με τα νέα από τις διακοπές τους στην Μύκονο.

Η πλάκα στην Μαριαλένα

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η πλάκα που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα, που ενώ καθόταν αμέριμνη πάνω στο σκάφος, αυτός την άρπαξε και την πέταξε στην θάλασσα. όλα τα λεφτά είναι το ύφος της Μαριαλένας μόλις καταλαβαίνει τι θα συμβεί.

Δείτε το χαριτωμένο βίντεο!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...