Ο πόλεμος ανάμεσα σε Τόνυ για Αλέξανδρο ξεκινά !

0 30

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα σας είχαμε μιλήσει ότι μέσα στη σειρά τατουάζ θα ξεσπάσει μια μεγάλη αναταραχή στη σχέση του Αλέξανδρου και της Άννας υπεύθυνος για όλα αυτά θα είναι ο Τόνυ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τραγικές εξελίξεις και ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο άντρες να ξεσπάσει. Ο Τόνυ έχει φτιάξει ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρει να χωρίσει την Άννα από τον Αλέξανδρο και τελικά το σχέδιο του στέφεται με απόλυτή επιτυχία. Σύμβουλός του σε όλα αυτό δεν είναι άλλος από την Μαργκώ.

Ο Τόνυ καταφέρνει να βρει το αδύνατο σημείο του Αλέξανδρου και τον χτυπάει ανελέητα και δεν είναι άλλο από το παιδί του. Τελικά το ζευγάρι χωρίζει και η Άννα επιστρέφει πίσω στο Λονδίνο. Ο Τόνυ γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει μιας και αυτός τα έχει φτιάξει όλα και τα έχει δημιουργήσει όλα για να καταφέρει να τους χωρίσει. Πλησιάζει της κάνει τον καλό και προσπαθεί να τη στηρίξει ώστε να μπορέσει να την φέρει κοντά του.

Ο Αλέξανδρος πλέον είναι σε άθλια κατάσταση και αρχίζει και υποψιάζεται τι πραγματικά συμβαίνει και ξεσπά. Ο Αλέξανδρος απειλεί θεούς και δαίμονες ότι θα ξεσκεπάσει τον Τόνυ! Αυτή η κόντρα όμως δεν φαίνεται να λήγει εύκολα και θα μας απασχολήσει για αρκετά επεισόδια!

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.