Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο Παύλος Χάππιλος είναι αλλιώς και μοιράζει κοκομπλόκο! (Vid)

MasterChef 5 Spoiler: Χθες ο συμπαθής Παύλος βρέθηκε στον μεγάλο τελικό να στηρίξει την αγαπημένη του Μαργαρίτα και όταν τον είδαν οι Κοντιζάς και Κουτσόπουλος είχαμε ένα απολαυστικό σκηνικό.

Ο πολύ συμπαθής στα τηλεθεατόπουλα Παύλος Χαππίλος αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά. Δεν είναι και λίγο ένας ερασιτέχνης μάγειρας να μπαίνει στην πεντάδα του διαγωνισμού στο MasterChef 5 του STAR.

Ο Παύλος μας κέρδισε όλους για τον πολύ ξεκάθαρο χαρακτήρα του, και την απλότητα του. Αλλά και γιατί αρνείται να μπει σε στερεότυπα και στεγανά.,

Μπορεί να έχει τους δαίμονες του όμως πλέον τα τηλεθεατόπουλα  είναι εκπαιδευμένα και τις περισσότερες φορές ξέρουν να ξεχωρίζουν και να επιλέγουν αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Παύλος Χάππιλος μοιράζει κοκομπλόκο

Ο Παύλος λοιπόν χθες στον μεγάλο τελικό προτίμησε να νοιώθει άνετος και άμορφα με τον εαυτό του παρά να κοιτάξει να αρέσει στους άλλους.

Αλλά όταν έχεις απέναντι σου Κοντιζά και Κουτσόπουλο τότε τα πράγματα ξεφεύγουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr

Kαθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές).Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...