Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης πολιορκεί έντονα την Πολυξένη

Ο Άγης πολιορκεί την Πολυξένη στον «Παράδεισο των Κυριών» και της ζητά ένα ακόμη φιλί. Η Πολυξένη, όμως, αρνείται να ενδώσει στο φλερτ του νεαρού και του ζητά να αποχωρήσει.

Ο Άγης φίλησε την Πολυξένη κι εκείνη ενέδωσε. Ωστόσο, η Βικτώρια που τους έχει υποψιαστεί, την έχει προειδοποιήσει πως αν δεν απομακρυνθεί δε θα έχουν καλά ξεμπερδέματα. Έτσι, εκείνη προσπαθεί να κρατήσει μακριά τον έρωτά της γι’ αυτόν.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Άγης συνεχίζει να την διεκδικεί. Ξέρει ότι κι εκείνη τον ποθεί κι έτσι την φλερτάρει έντονα. Στο σημερινό επεισόδιο στον «Παράδεισου των Κυριών» θα δούμε τους δύο χαρακτήρες να έρχονται κοντά κι ο Άγης να προσπαθεί να κλέψει ένα ακόμη φιλί από την Πολυξένη.

Η κοπέλα αφήνει τον Άγη να της δώσει ένα ακόμη φιλί και αναστατώνεται, αλλά προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της, καθώς πιστεύει ότι αυτό το ειδύλλιο δε θα έχει καλό τέλος.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στη δραματική σειρά του ALPHA κι η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ορίου. Η Βικτώρια κι ο Χριστόφορος έρχονται κοντά, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία. Η Αμαλία από την άλλη πλευρά έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τους δικούς της και οι πιέσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.