Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος κολλητός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα από το Power of Love ντύνεται σύντομα γαμπρός

Αποκλειστικό: Θυμάστε τον κούκλο του Power of Love, Παναγιώτη Θεόφιλο; Ντύνεται σύντομα γαμπρός!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος ξεχώρισε στον πρώτο κύκλο του Power of Love για το ήθος του, τον ήρεμο χαρακτήρα του αλλά και την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, σύντομα ντύνεται γαμπρός!

Ο νεαρός επιχειρηματίας, βρήκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι. Κάτι το οποίο ανακοίνωσε και μέσα από τις τρυφερές του αναρτήσεις στα social media.

Η είδηση του γάμου τους δεν άργησε να γίνει γνωστή. Ο πρώην παίκτης του Power of Love σύντομα θα ντυθεί γαμπρός, ενώ διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τον αρραβώνα του.

«Όταν μπαίνει στη ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει στα social media.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Παναγιώτου είναι full in love. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο και στο Instagram κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους φωτογραφίες.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο γάμος θα γίνει μέσα στον Μάιο, χωρίς όμως οι μελλόνυμφοι να αποκαλύπτουν την ακριβή ημερομηνία την οποία γνωρίζουν μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι που θα παρευρεθούν στον γάμο. Έναν γάμο που θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Κύπρο. Εκεί άλλωστε έχουν αποφασίσει να ζουν οι δύο ερωτευμένοι. Άλλωστε, εκεί δραστηριοποιούνται και επιχειρηματικά, διατηρώντας μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων στο νησί της Αφροδίτης, την οποία ονομάζουν For PanDa Dreams (Σημαίνει “για πάντα” αλλά περιέχει και τα αρχικά των δύο ερωτευμένων Pan=Panagiotis, da=Danai).

Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιος έχει αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου τους που και οι δύο θέλουν να είναι ονειρικός και παραμυθένιος.

To ζευγάρι στους έξι μήνες της σχέσης του αρραβωνιάστηκε.

Αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κύπρο.

Εκεί άλλωστε δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.

Την ημέρα του αρραβώνα τους.

Της είχε κάνει πρόταση γάμου και η Δανάη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η τούρτα του αρραβώνα τους.

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Έτσι, δεν άργησαν να πάρουν μαζί την απόφαση να παντρευτούν.

Μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν παντρευτούν.

Ο γάμος τους θα είναι παραμυθένιος αν και θα γίνει σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

loading...