Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάνει την αυτοκριτική του, και μιλάει για όλα!

To The Bachelor είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο ευρύ κοινό. Μέσα από αυτό το παιχνίδι όμως, προέκυψε ένα πραγματικό ζευγάρι. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Πέρασε ο καιρός. Δεν το καταλάβαμε η αλήθεια είναι. Μία είδηση όμως είχε βγει στο φως σχετικά με τα δύο αυτά παιδιά. Η είδηση που είχε να κάνει με τον χωρισμό τους και η αλήθεια είναι πολλοί στεναχωρήθηκαν με το άκουσμα αυτού του νέου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά πολύ πρόσφατα μίλησε για όλους και για όλα στο okmag.gr.  Είπε πολλά και έκανε την δική του αυτοκριτική.

«Άμα θέλουμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, θα καταλάβουμε ότι ήμασταν και λίγο υπερβολικοί στο πώς κρίναμε το Bachelor σαν concept. Δεν θεωρώ ότι κάπου αδίκησα τις κοπέλες ή δεν ήμουν ευγενικός. Θεωρώ ότι, με βάση κι αυτό που είδα στο εξωτερικό, έφερε εις πέρας ένα concept πάρα πολύ δύσκολο»

«Είπα θα προσπαθήσω να δω την ψυχή της κάθε κοπέλας. Γιατί το έχω αυτό το κομμάτι γενικά, μου αρέσει να προσπαθώ να αντιληφθώ τι κρύβει ο άνθρωπος μέσα του.  Είτε είναι φίλος μου είτε συνεργάτης μου», λέει για τον τρόπο που πορεύτηκε για εκείνον το Bachelor.

Έχοντας περάσει πλέον ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από το τέλος του κάποια πράγματα θα τα άλλαζε. «Ίσως βιάστηκα να φιλήσω κάποιες κοπέλες»

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.