Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ερωτική εξομολόγηση που θα κάνει. πολύ σύντομα ο Πέτρος στην Ασημίνα, θα φέρει μεγάλες αλλαγές, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται πάρα πολύ κοντά, μέσω της εφημερίδας, αλλά και της κρυφής δράσης τους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Τα τελευταία γεγονότα στιγματίζουν τον Πέτρο Ορφανίδη, ο οποίος έρχεται σε φρικτή θέση. Ένας από τους συνεργάτες του συλλαμβάνεται, με αποτέλεσμα τα ίχνη των αρχών να είναι πιο κοντά στον ίδιο.

Η μοναδική λύση είναι να εγκαταλείψει τη χώρα. Πρέπει να φύγει άμεσα από την Ελλάδα, για να γλιτώσει τα χειρότερα. Όσο οι ετοιμασίες του ξεκινούν, η Ασημίνα μένει πίσω, χαμένη… Ο Πέτρος, τότε, αποφασίζει να κάνει μία πολύ σημαντική κίνηση.

Ο Πέτρος της ζητάει να βρεθούν οι δυο τους, να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Η Ασημίνα δέχεται και πηγαίνει να τον συναντήσει. Εκείνος, την κοιτάζει στα μάτια και κάνει το πρώτο βήμα για να έρθει κοντά της.

Της αναφέρει πως είναι γοητευμένος από την εξωτερική και εσωτερική ομορφιά της. Είναι εντυπωσιασμένος με το πείσμα, το θάρρος και τον δυναμισμό της. Όλα αυτά μαζί, τον έκαναν να την ερωτευτεί παράφορα.

Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα κι εκείνη σαστίζει, στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρει τι να του απαντήσει και πως θα χειριστεί την μεγάλη αυτή αλλαγή στη σχέση τους. Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε να ακούσει.

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Σύμφωνα με το TV O’Clock, η ειλικρίνειά του, αλλά και ο χαρακτήρας του την έχουν κερδίσει. Μετά την εξομολόγηση του Πέτρου, η Ασημίνα ζητάει από τον Νικηφόρο να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους, με ένα οριστικό διαζύγιο.

Οι διαδικασίες ξεκινούν, με τον Νικηφόρο να αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.