Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο Νικηφόρος θα βρεθεί αιμόφυρτος και πολύ άσχημα χτυπημένος!

Η νέα σειρά Σασμός Spoiler στον Alpha! Μια υπερπαραγωγή με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ποιος χτυπάει άσχημα τον Νικηφόρο και τον αφήνει σε άσχημη κατάσταση;

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά είναι συνεχής και ραγδαίες.

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ αφού η ροή είναι συναρπαστική και οι ανατροπές πολλες. Σίγουρα θα χρειαστούν μεγάλο αριθμό ηθοποιών, αφού θα δούμε πολλούς να φεύγουν από την σειρά, με τον θάνατο τους. Πολλά τα φονικά νέοι ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Αλλά ο Νικηφόρος δεν θα έχει καλή πορεία στο πολύ κοντινό μέλλον.

Θα περάσει μια άσχημη κατάσταση αφού θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Τζένη.

Αν και αρχικά έχει αποφασίσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μαζί της, όταν η ίδια θα του αποκαλύψει το μεγάλο πρόβλημα της θα πάρει άμεσα θέση στο πλευρό της.

Η Τζένη που βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας θα του εξομολογηθεί όλα όσα έχουν γίνει.

Ο Άγης εκβιάζει την Τζένη με σκοπό να την ξαναδεί, αλλά εκείνη αρνείται.

Μόλις το αποκαλύψει στον Νικηφόρο θα έχουμε μια σύγκρουση των δύο αντρών.

Ο Νικηφόρος θα τον βρει και θα τον απειλήσει, αλλά το αποτέλεσμα είναι να συγκρουστούν και ο Άγης να τον αφήσει πολύ χτυπημένο και αιμόφυρτο.

Από όλη αυτήν την ιστορία κερδισμένοι θα βγουν Μαθιός και Βασιλική που θα έρθουν πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...