Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Μάρκος πιέζει την Φαίη να κάνει έκτρωση

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Φαίη το τελευταίο διάστημα καλείται να διαχειριστεί διάφορα θέματα που την απασχολούν. Το πρώτο αφορά τη συναισθηματική ζωή της. Συγκεκριμένα, η ίδια είναι παράφορα ερωτευμένη με τον Μάρκο.

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Μάρκος πιέζει την Φαίη να κάνει έκτρωση

Όμως εκείνος της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει συναισθήματα για εκείνη, αλλά για τη Ρενάτα. Από την άλλη, η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Θάλεια. Η τελευταία πηγαίνει στο σπίτι της και την απειλεί πως θα αποκαλύψει στον Βλάση το σχέδιο που έστησε με τον «πρόξενο» πίσω από την πλάτη του. Μην έχοντας άλλη επιλογή σύμφωνα με το serfare.com, η Φαίη κρατάει τη Θάλεια όμηρο στο σπίτι της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φαίη αρχίζει να αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία. Αρχικά δεν δίνει σημασία.

Όμως, όσο περνούν οι μέρες, η αδιαθεσία αυτή συνεχίζεται και έτσι υποψιάζεται πως συμβαίνει κάτι άλλο. Η γυναίκα, λοιπόν, αγοράζει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν το κάνει και βγαίνει θετικό, ξαφνιάζεται. Η Φαίη σύμφωνα με το σέρφαρε συνειδητοποιεί πως περιμένει το παιδί του Μάρκου, με τον οποίο είχαν έρθει πριν από μερικές εβδομάδες σε ερωτική επαφή. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στην ίδια, η οποία σκέφτεται συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα.

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Μάρκος πιέζει την Φαίη να κάνει έκτρωση

Αν και στην αρχή επιλέγει να το κρατήσει κρυφό, όταν πληροφορείται πως ο Μάρκος και η Ρενάτα πούλησαν το ποσοστό τους στη Sofo και μπορεί να φύγουν οποιαδήποτε στιγμή για τη Σικελία, αποφασίζει να τον ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της. Τον παίρνει, λοιπόν, τηλέφωνο για να μοιραστεί μαζί του το νέο, αλλά εκείνος είναι απότομος μαζί της, λέγοντάς της ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν. Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Μάρκος πιέζει την Φαίη να κάνει έκτρωση

Τότε, η Φαίη τού επισημαίνει ότι δεν θα τον απασχολήσει πολύ. Έτσι, του ανακοινώνει πως είναι έγκυος στο παιδί του! Ο Μάρκος, στο άκουσμα αυτού του νέου, παγώνει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Το μόνο που αρκείται να πει είναι ότι θα την καλέσει λίγο αργότερα. Οι ώρες περνούν και η Φαίη δεν δέχεται κανένα τηλεφώνημα από εκείνον. Οπότε επιλέγει να ξεκουραστεί στην κατάσταση που βρίσκεται. Όμως, λίγο μετά, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Μάρκου.

Ο τελευταίος τής ζητάει να πάνε εκείνη τη στιγμή σε μια κλινική για να τακτοποιήσουν το θέμα που έχει προκύψει. Μόνο που η Φαίη αρνείται να πιστέψει αυτό που άκουσε και του ζητάει να γίνει πιο σαφής. Όπως και γίνεται. Ο Μάρκος την πιέζει με κάθε τρόπο να κάνει έκτρωση, καθώς αυτό το μωρό δεν είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα, αλλά ενός λάθους που θα πληγώσει ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Έτσι, λοιπόν, η Φαίη αρνείται πεισματικά την πρότασή του και τον διώχνει σε έξαλλη κατάσταση από το σπίτι της. Έκτοτε, προσπαθεί να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει τη σκοτεινή πλευρά του άντρα που αγάπησε και στον οποίο παραδόθηκε.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.