Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Μάνος αναστατώνει τους πάντες με την πρόταση γάμου! Γιατί όμως;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο Ισίδωρος γράφει την μισή του περιουσία στην Αντιγόνη, χωρίς να ρωτήσει τον γιο του. Ο Μάνος, για αντίποινα, κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Μαρίνα, με αποτέλεσμα ο γάμος αυτός να σκορπίζει τον πανικό, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος αναστατώνει τους πάντες με την πρόταση γάμου! Γιατί όμως;

Ο Ισίδωρος δε θέλει ούτε να το ακούει. Ξεσπάει έντονα στον Μάνο, αντιλαμβανόμενος πως ο γιος του αυτή τη στιγμή αντιδρά εκδικητικά. Ο Μάνος, όμως, είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Άλλωστε, ο θρησκευτικός του γάμος με την Μαρίνα, μόνο ευτυχία θα τους φέρει.

Η Μαρίνα χαίρεται που επιτέλους δε θα κρύβεται. Ο Μάνος της υπόσχεται πως δε θα παίζουν άλλο κρυφτό, πως είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτά τους και πως θα έχει την ευκαιρία να ντυθεί νύφη, στο πλευρό του! Το ζευγάρι αυτό πετάει στα σύννεφα, με τον Ισίδωρο να βγάζει αφρούς από τον θυμό του. Έτσι, λοιπόν, ο Μάνος κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα, ανακοινώνοντας στους Βρεττάκους πως ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει την Άνοιξη, στην γη της ελιάς. Συγκεκριμένα, αναφέρει στον πατέρα του πως θα παντρευτεί την Μαρίνα τον Μάρτιο, στην Αρεόπολη!

Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτόν τον γάμο. Ο Μάνος συνεχίζει να τον προκαλεί, φιλώντας την Μαρίνα δημόσια, στους δρόμους της Μάνης. Όλοι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση, εκτός από την ηρωίδα μας, η οποία δεν έχει αντιληφθεί πως ο Μάνος την παντρεύεται για να εκνευρίσει τον πατέρα του…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.