Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Κώστας ψάχνει για δουλειά! Εκεί θα βρει …

Σασμός επεισόδια: Η Άσπα έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της. Δεν είναι σε θέση να δεχτεί την παραμικρή κουβέντα. Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να την προσεγγίσει, πέφτει στο κενό. Η Άσπα έχει συνεχίσει τη ζωή της κι αυτό δεν αλλάζει. Ο Κώστας επιστρέφει και επισκέπτεται το αλουμινάδικο του Αστέρη, ζητώντας μία ευκαιρία για δουλειά. Μετά την αποφυλάκισή του τίποτα δεν είναι το ίδιο. Στο χωριό υπάρχει καχυποψία και ο Κώστας δυσκολεύεται να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Σασμός επεισόδια: Ο Κώστας ψάχνει για δουλειά! Εκεί θα βρει …

Μία κίνηση του Κώστα θα είναι αρκετή, για να διχαστεί ξανά το πρώην ζευγάρι. Ο Κώστας θα ζητήσει δουλειά στο αλουμινάδικο του Αστέρη, με τους Σταματάκηδες να τον υποδέχονται με χαρά, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, ο Αστέρης είναι ο μόνος που μπορεί να τον καταλάβει, καθώς είχε μπει κι εκείνος στη φυλακή.

Η Άσπα δε μπορεί να δεχτεί ότι ο πρώην σύζυγός της πήγε να αναζητήσει δουλειά στα μέρη των “εχθρών”. Είναι κάθετη σε αυτό και ζητάει από τον Κώστα να απομακρυνθεί άμεσα από το αλουμινάδικο των Σταματάκηδων. Ο Κώστας, όχι μόνο δε την ακούει, αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση του, τόσο απέναντι στην ίδια, όσο και στον σύντροφό της, τον Άγγελο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.