Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο κουνιάδος της Αθηνάς ξεπερνάει τα όρια!

Η Γη τη Ελιάς επεισόδια: Ο Ισίδωρος όποτε βρίσκει ευκαιρία προκαλεί με τη στάση του την Αθηνά δείχνοντας ευθέως την απέχθεια του στο πρόσωπο της. Η Αθηνά από τη πλευρά της προσπαθεί να είναι τυπική απέναντι στον κουνιάδο της αλλά είναι φορές που θυμώνει με το φέρσιμο και την αγένεια του. Η Αθηνά είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ισίδωρου Βρεττάκου. Όσο περνά ο καιρός η μεταξύ τους σχέση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει κι αυτό γιατί ο Ισίδωρος τη θεωρεί ξένο σώμα στην επιχείρηση του.

Η Γη τη Ελιάς επεισόδια: Ο κουνιάδος της Αθηνάς ξεπερνάει τα όρια!

Όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο ο Ισίδωρος ακούγοντας από το στόμα της Αθηνάς ότι πρόκειται να βραβευτεί από την Ένωση εξαγωγέων ελαιών και ελαιολάδου δείχνει τη δυσφορία του και γίνεται αγενής τονίζοντας πως το σωστό θα ήταν να βραβευτεί ο γιός του ο Μάνος κι όχι η Αθηνά.

Μια προσπάθεια του Ισίδωρου στο εγγύς παρελθόν να της αρπάξει το ποσοστό έπεσε στο κενό ωστόσο δεν το βάζει κάτω και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει. Ο Ισίδωρος δεν βλέπει με καλό μάτι την παρουσία της Αθηνάς στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων και ο στόχος του είναι πως θα βρει ευκαιρία να την πετάξει έξω από τις επιχειρήσεις του, πράγμα καθόλου εύκολο καθώς η Αθηνά έχει στη κατοχή της ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών ενώ παράλληλα έχει με το μέρος της και τη Μυρτάλη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.