Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μαρίνα!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στον Μάνο πως θα αποδεχτεί τον γάμο του με την Μαρίνα. Μάλιστα, ετοιμάζεται να την καλέσει και ο ίδιος σε δείπνο, κάνοντας μία συμφωνία “ειρήνης”, ανάμεσα στα δύο μέτωπα.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μαρίνα!

Ο Ισίδωρος καλεί την Μαρίνα για μία πολύ μεγάλη συζήτηση, στην γη της ελιάς. Μόλις επιστρέφει στη Μάνη, ο Βρεττάκος αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη στάση του απέναντι σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Η Μαρίνα δε μπορεί να πιστέψει πως ο “πεθερός” της θέλει να δειπνήσουν μαζί. Δέχεται την πρότασή του, χωρίς να περιμένει όσα ακολουθούν. Ο Ισίδωρος αντικρίζει την Μαρίνα και με μεγάλη ευγένεια, της προτείνει να κάτσει δίπλα του, στην γη της ελιάς.

Εκείνη σαστίζει. Ο Ισίδωρος της εξιστορεί την περιπέτειά του στην Αθήνα, τονίζοντας πόσο πολύ τον άλλαξε η μικρή Αγγελική (η κόρη της Αντιγόνης). Αυτό που θέλει, είναι να αποκτήσει πολλά εγγόνια, πριν κλείσει τα μάτια του.

Έτσι, ανακοινώνει στην Μαρίνα πως θα την δεχτεί ως νύφη του, μόνο εάν συμφωνήσει να κάνει παιδί! Φυσικά, η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, εξοργίζεται με τη στάση του. Πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι και την πιέζουν να γίνει μητέρα, ενώ η ίδια δεν αισθάνεται έτοιμη.

Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει στον Ισίδωρο πως αυτό δε θα συμβεί άμεσα. Όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες του Βρεττάκου να προσεγγίσει την νεαρή, πέφτουν στο κενό. Ο Μάνος, από τη μία πλευρά συμφωνεί με τον πατέρα του, από την άλλη, όμως, δε θέλει να χάσει την Μαρίνα από τη ζωή του. Το ζευγάρι διχάζεται ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.