Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του – Ο Δούκας σε σκοτεινιά μονοπάτια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δούκας καθώς βλέπει πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει και πάλι σε σκοτεινιά μονοπάτια. Δείτε όλες τις εξελίξεις.

Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του.
Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Επεισόδιο 93. Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του. Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια…. Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Στα προηγούμενα άρθρα-επεισόδια είδαμε πως ο Δάκης καταφέρνει να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Ρένα, όμως ο Κωνσταντής έχει τους ενδοιασμούς του. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως μπορεί να απαλλαγούν από τον Ακύλα.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.