Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο εκβιασμός της Αθηνάς, και ο βιασμός της Μαρίνας…

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Πρέπει να τα διαβάσεις

Μυρτάλη και Νικήτας μαζί, αλλά ο Αλέξης θα “μιλήσει” τελευταίος – Τραγική κατάληξη!

Η Αρετή χαρούμενη γιαγιά, αλλά ερωτεύεται ξανά!

Η Αντιγόνη μαθαίνει τα πάντα και χωρίζει τον Δημήτρη – Μόνος και άφραγκος!

Ο εκβιασμός της Αθηνάς

Στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, πρόκειται να συμβούν πολλά και διάφορα γεγονότα σύμφωνα με το DaddyCool.

Η Αθηνά αισθάνεται πάρα πολύ άβολα με την Αναστασία, η οποία έγινε μάρτυρας μιας τρυφερή στιγμής της με τον Ιάκωβο. Η Αναστασία συνεχίζει να είναι έξαλλη μαζί τους, ενώ ο Ιάκωβος αναγκάζεται να συγκρουστεί μαζί της για τα θέματα ηθικής που του βάζει: «Θα σας κάψει ο Θεός! Θα γίνετε ρεζίλι σε όλη τη Μάνη. Αφήστε που θα ξεσπάσει πόλεμος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία», του επισημαίνει.

Παρά τις προσπάθειές που κάνει, δεν μπορεί να την πείσει με τίποτα πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις: «Είσαι υπερβολική, Αναστασία. Κανείς δεν θα πει τίποτα. Κι αν πουν, σε λίγο θα έχει ξεχαστεί, θα τους περάσει», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους: «Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, Αθηνά; Γιατί πρέπει να βασανίζεσαι;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Η πραγματική μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις: «Είμαι η μητέρα του Δημήτρη, η Κατερίνα. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς γίνεται εδώ;», της λέει και η Αθηνά τα χάνει. Δεν ξέρει τι να κάνει, η φόβος τής κόβει τα γόνατα και τηλεφωνεί στον Δημήτρη να πάει αμέσως εκεί… Μετά από την πρώτη και δυνατή σύγκρουση, η Αθηνά φοβάται τις εξελίξεις.

Είναι μόνη και αβοήθητη. Βυθισμένη στις σκέψεις της, συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να τα διαχειριστεί όλα αυτά μόνη. Ετσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά μέσα στη νύχτα. Ο Ιάκωβος της ανοίγει και η Αθηνά αφήνεται στα χέρια του και περνάνε ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Στο μεταξύ η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται ξανά την επομένη και αρχίζει να κατηγορεί την Αθηνά

«Ξέρω ότι έχεις κρυφή σχέση με τον γιο μου. Πες μου όμως γιατί έφτασες στο σημείο να τον παρουσιάσεις ως παιδί σου σε όλη τη Μάνη. Θέλω μια εξήγηση τώρα, αλλιώς ορκίζομαι να μάθουν όλοι την αλήθεια», την εκβιάζει. Η Αθηνά είναι τρομοκρατημένη και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Ιάκωβος, έτσι κι αλλιώς γνωρίζει όλη την αλήθεια… Το ρεπορτάζ είναι από το περιοδικό TV24

Ο βιασμός της Μαρίνας…

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ του MEGA, πρόκειται να συμβούν διάφορα γεγονότα σύμφωνα με το DaddyCool. . Ένα από αυτά, είναι η απόπειρα βιασμού που γίνεται στη Μαρίνα και πίσω από αυτή κρύβεται ο Ανέστης. Ταυτόχρονα, η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Νικήτα, αγνοώντας κάποια σημαντικά πράγματα…

Η Μαρίνα, η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης, ορφάνεψε νωρίς και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία μόνη της. Η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, με τον οποίο έχουν δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, αν και δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στην επιθυμία του να κάνουν ένα παιδί. Έτσι, όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της αγαπημένης σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το ζευγάρι αποφασίζει να χωρισεί ξανά.

Στο διάστημα που θα είναι χωριστά, όμως, η Μαρίνα θα δεχτεί μία τρομακτική επίθεση. Όλα αρχίζουν όταν ο Ανέστης, μεθυσμένος, πήγαινει έξω από το σπίτι της Ευτυχίας και την κατηγορεί ότι εξαιτίας της η αγαπημένη, του η Ελένη, έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη για το πρόσωπό του.

Ο άντρας δεν αρκείται μόνο στις κατηγορίες και χτυπάει με δύναμη, ενώ η κοπέλα φωνάζει βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή, η Μαρίνα, περνάει τυχαία από το σημείο, βλέπει τι συμβαίνει και αναλαμβάνει δράση. Αρπάζει μία πέτρα και τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Στη συνέχεια, οι δύο κοπέλες μπαίνουν μέσα στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Ευτυχία να μην τον αφήσει έτσι, αλλά να καταγγείλει τον Ανέστη στην Αστυνομία ώστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Το επόμενο πρωί, η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για τη νέα επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία, ώστε να σκεφτεί ξανά με ποιον άνθρωπο έχει μπλέξει και να προσέχει πάρα πολύ, γιατί είναι επικίνδυνος. Μάλιστα, όπως της λέει, μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω, βλέποντας το χτύπημα του άντρα στο κεφάλι του. Την προτρέπει να τον ρωτήσει τι συνέβη και τότε θα καταλάβει αν θα της πει αλήθεια ή ψέματα. Παρόλο, λοιπόν, που εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα τραύματα του, η Ελένη αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα.

Τότε διαγράφει τον άντρα οριστικά από τη ζωή της εκείνος γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα. Αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο και οργανώνει μία βίαιη επίθεση εναντίον της. Συγκεκριμένα, πληρώνει δύο άντρες του υποκόσμου, για να βιάσουν και να χτυπήσουν τη Μαρίνα. Κάποια στιγμή, οι άντρες βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο του. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν και να την πετύχουν μόνη στο δρόμο. Ωστόσο η Μαρίνα καθώς περπατά αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και επιταχύνει τον ρυθμό του βαδίσματος.

Οι άντρες προλαβαίνουν να την πλησιάσουν και να τους επιτεθούν σύμφωνα με το my TV, αλλά η Μαρίνα αντεπιτίθεται και σώζει τον εαυτό της. Η ίδια δεν αφήνει να περάσει έτσι αυτό το τρομακτικό και, ταυτόχρονα, τραυματικό γεγονός και σπεύδει στο Τμήμα για να κάνει καταγγελία. Στο μεταξύ, όμως, ο Ανέστης έχει νέο λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.