Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Δούκας καταστρέφει την Αντιγόνη που θα έχει τραγικό τέλος!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς εδώ!

Ο Δούκας καταστρέφει την Αντιγόνη που θα έχει τραγικό τέλος!

Ανατροπές και εξελίξεις στην σχέση του Δούκα και της Αντιγόνης.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια βλέπουμε πως η Αντιγόνη υποκρίνεται και δεν αγαπάει τον Δούκα. Όλα τα κάνει άλλωστε για εκδίκηση προς την Μυρσίνη και τον Δούκα.

“Ψαρεύει” συνεχώς τον Δούκα για την οικογένεια του και κρύβει πολλά μυστικά.

Η οικογένεια του Δούκα είχε τεράστια οικονομική επιφάνεια, ενώ αντίθετα της Μυρσίνης είχε μείνει μόνο το όνομα. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος του γάμου μεταξύ Δούκα και Μυρσίνης. Η Μυρσίνη ουσιαστικά δεν έχει φράγκο και εξαρτάται αποκλείστηκα από τον Δούκα.

Η Αντιγόνη μαθαίνει την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό της μητέρας της με τον μεγάλο Σεβαστό λίγο πριν εκείνη πεθάνει. Μάλιστα θα μάθει πως ο πατέρας της πέθανε εξαιτίας των Σεβαστών.

Η Αντιγόνη το μόνο που είχε στο μυαλό της όλα αυτά τα χρόνια ήταν να εκδικηθεί τους Σεβαστούς. Σχεδίαζε για καιρό την εκδίκηση της προς την Μυρσίνη και τον Δούκα. Εξ αιτίας των γονιών τους καταστράφηκε η οικογένεια της.

Ο Μεγαρίτης γίνεται έξαλλος, όταν ο Δούκας κόβει την συνεργασία μαζί του. Η αιτία είναι όταν ο Νικηφόρος θα ενημερώσει τον Δούκα (τα πάνε καλά πλέον) ότι ο Ακύλας έχει φάει χρήματα από το έργο που γίνεται.

Ο Ακύλας θα κάνει συμμαχία με την Αντιγόνη. Θυμόμαστε ότι ο Ακύλας έχει στην κατοχή του φωτογραφίες με την Αντιγόνη και τον Δούκα. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Σκοπός του Ακύλα και της Αντιγόνης είναι να καταστρέψουν οικονομικά τον Δούκα και την Μυρσίνη.

Ο Δούκας ζει τον έρωτα του με την Αντιγόνη, χωρίς να γνωρίζει τα σχέδια της αρχικά. Στην πορεία όμως θα τα μάθει όλα. Θα συνεχίζει να κάνει τον χαζό, και όταν αυτός κρίνει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσει πολύ δυνατά την Αντιγονή.

Τόσο πολύ που το τέλος της Αντιγόνης θα τραγικό.

Λέτε να την γλυτώσει τελικά η Μυρσίνη;

Στο τέλος μένουν Ακύλας και Δούκας.

Ποιος θα επιβιώσει;

Αυτά σε ενδιαφέρουν

Ακύλας και Ζωή – Μια περίεργη σχέση με ανατρεπτικό φινάλε!

Δούκας και Μυρσίνη (Αλλαγή σεναρίου) Πως θα τους βρει το φινάλε;

Ο Λάμπρος αλλάζει από την ζήλεια και χάνει την Ελένη…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.