Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο δικηγόρος ετοιμάζει επίθεση δολοφονίας στον Φίλιππο

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση θα δεχτεί ο Φίλιππος, στη συνέχεια της σειράς Ήλιος, την ίδια στιγμή που ο Μακρίδης και ο δικηγόρος του συνεχίζουν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους. Η άφιξη του νέου επιχειρηματία Μενέλαου Μακρίδη, έχει επηρεάσει, τόσο την Αλεξάνδρα, όσο και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Αρχικός του στόχος ήταν και θα είναι να εκδικηθεί την Αλεξάνδρα, βάζοντας σε κίνδυνο την εταιρείας της.

Ήλιος: Ο δικηγόρος ετοιμάζει επίθεση δολοφονίας στον Φίλιππο

Εμπόδιο στις βλέψεις του θα βρεθούν ο Φίλιππος, αλλά και ο Δημήτρης. Οι δυο τους θα συνεργαστούν, με σκοπό να αποτρέψουν τον Μακρίδη να βλάψει την οικογένεια Βενεκίδη. Το σχέδιο των δύο φίλων ξεκινάει στη σειρά, όμως η μοίρα τους επιφυλάσσει άσχημο παιχνίδι. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ο Μακρίδης προσεγγίζει τον Φίλιππο, με σκοπό να φτάσει πιο σύντομα στην Αλεξάνδρα. Σύμμαχός του σε αυτό είναι ο δικηγόρος του, ο οποίος τον ενημερώνει για τις κινήσεις των πρωταγωνιστών. Ο Λαϊνάς, όμως, είναι ένα βήμα μπροστά, έτσι προειδοποιεί τον Φίλιππο και μαζί ξεκινούν το σχέδιο εξόντωσης.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στις επιχειρήσεις του. Εκείνος αρνείται στην αρχή, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να αναζητά αλλού την λύση. Ο πρωταγωνιστής καταφέρει να εισβάλλει στα προσωπικά του αρχεία και, με την βοήθεια του Δημήτρη, αλλάζει τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματά του. Όλη αυτή η διαδικασία για να κατηγορηθεί, φυσικά, ο δικηγόρος!

Ο Μενέλαος Μακρίδης γίνεται έξαλλος με τον δικηγόρο του, με αποτέλεσμα να τον απολύει, μέσα σε μια στιγμή. Ο επιχειρηματίας αρχίζει να εμπιστεύεται τον Φίλιππο, έτσι ο πρωταγωνιστής αποκτά μεγαλύτερη πρόσβαση στη ζωή του, διευκολύνοντας την έρευνα του Δημήτρη.

Ήλιος: Ο δικηγόρος ετοιμάζει επίθεση δολοφονίας στον Φίλιππο

Ο δικηγόρος ζητάει από τον Φίλιππο να συναντηθούν για να του δώσει εξηγήσεις. Οι δύο άντρες πραγματοποιούν μία συζήτηση, η οποία δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Έτσι, ο δικηγόρος ετοιμάζει την επίθεση του, με σκοπό ο Φίλιππος να βρεθεί νεκρός, στη σειρά Ήλιος. Το μόνο που ζητάει είναι εκδίκηση, εξαιτίας της εύνοιας που έδειξε ο Μενέλαος στον Φίλιππο.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος, ο Φίλιππος δέχεται δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους, πίσω από τους οποίους κρύβεται ο δικηγόρος. Ο πρωταγωνιστής καταφέρνει να αντιδράσει γρήγορα. Αυτό έχει ως συνέπεια να γλιτώσει από τα χέρια των επίδοξων εγκληματιών. Όχι όμως για πολύ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...