Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο Δημήτρης θα προδώσει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Δημήτρης και η Αθηνά θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση, στην γη της ελιάς, με τις απειλές να ξεκινούν μεταξύ τους. Φαίνεται πως η Αθηνά θα ενημερωθεί σύντομα για την προδοσία του Δημήτρη και θα ξεσπάσει.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Δημήτρης θα προδώσει την Αθηνά

Η Άννα θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στη μέση. Τα συναισθήματά της για τον Δημήτρη γίνονται όλο και πιο έντονα. Εκείνος, συνεχίζει το παιχνίδι του, χωρίς να υπολογίζει την Αθηνά.

Όλα αυτά, μέχρι η Άννα να χτυπήσει την πόρτα της. Μόλις μαθευτεί η αλήθεια, η Αθηνά θα ξεσπάσει πολύ έντονα. Αυτός που θα ακούσει τις φωνές, θα είναι φυσικά ο Δημήτρης… Μόνο που, αντί να φοβηθεί, θα περάσει στην αντεπίθεση.

Κι όμως, οι απειλές αρχίζουν, όταν ο Δημήτρης αποφασίζει να κρατήσει διαφορετική στάση με την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Δε θέλει να την υπακούει πια, ούτε να την ακολουθεί πιστά.

Όταν εκείνη του ζητήσει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι, ο Δημήτρης θα της χαμογελάσει ειρωνικά. Τότε είναι που ο πόλεμος θα ξεκινήσει. Σύμφωνα με το TiVi, θα της ξεκαθαρίσει πως δε την φοβάται.

Αντιθέτως, εκείνη θα έπρεπε να τον φοβάται. Ο εραστής της για πρώτη φορά την κοιτάζει στα μάτια και της ανακοινώνει πως θα ομολογήσει τα πάντα, εάν τον διώξει από κοντά της. Πώς θα την καταστρέψει οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτό θα προκαλέσει φόβο στην Αθηνά. Αμέσως, θα αλλάξει η στάση της απέναντί του. Θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει, να τον κάνει να λογικευτεί, ο Δημήτρης, όμως, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...