Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Δημήτρης αναλαμβάνει δράση και διώχνει τη μητέρα του από τη Μάνη!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα αναλάβει δράση όσο αφορά την πραγματική του μάνα και υπόσχεται στην Αθηνά να την διώξει από την Μάνη με σκοπό να μην δημιουργήσει σε κανέναν πρόβλημα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει δράση και διώχνει τη μητέρα του από τη Μάνη!

Η μάνα του Δημήτρη έρχεται ξαφνικά στην Μάνη, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, και φυσικά φέρνει μαζί της τον πανικό, ειδικά στον ίδιο και την Αθηνά. Η γυναίκα αυτή δεν γνωρίζει τίποτα για την σχέση που είχαν στο παρελθόν Δημήτρης και Αθηνά και παθαίνει σοκ μόλις το συνειδητοποιεί. Η ίδια θέλει να κυκλοφορήσει στην Μάνη μαζί με τον γιο της αλλά δεν μπορεί καθώς όλοι νομίζουν πως εκείνος είναι γιος της Αθηνάς.

Η Αθηνά τρέμει να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια καθώς το σκάνδαλο θα είναι μεγάλο. Μόνη της παρηγοριά πλέον είναι ο Ιάκωβος, ο οποίος θα σταθεί όπως πάντα στο πλευρό της και θα της υποσχεθεί πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του με σκοπό να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε κανέναν.

Ο μόνος όμως που μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του είναι ο Δημήτρης, ο οποίος θα προσπαθήσει να διώξει την μητέρα του από την Μάνη με σκοπό να μην δημιουργήσει περεταίρω προβλήματα στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Θα τα καταφέρει άραγε ή όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.