Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Ατζούν έδιωξε τον Κατσαούνη από το Survivor 5 – Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος; (video)

Κυριολεκτικά σφάζονται σχεδόν όλοι. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες. Και δεν μιλάμε μόνο για το θέμα Κατσαούνη, ούτε μόνο για τον Εμμανουήλ, ούτε για τον Τάκη, ούτε για τον Άρη, ούτε, ούτε, ούτε!

Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας Survivor και σας έχουμε καυτά νέα για το θέμα του Κατσαούνη. Μετά τα μπινελίκια, τις κατινιές, περάσαμε και στις ψιλές. Η μάλλον καλύτερα ξύλο. Όχι ότι δεν έπεφτε μέχρι τώρα, απλά δεν τα βλέπαμε εμείς.

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η επόμενη ημέρα στο νησί ήταν ακόμα χειρότερη από ότι περιμέναμε. Κυριολεκτικά σφάζονται σχεδόν όλοι. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες. Και δεν μιλάμε μόνο για το θέμα Κατσαούνη, ούτε μόνο για τον Εμμανουήλ, ούτε για τον Τάκη, ούτε για τον Άρη, ούτε, ούτε, ούτε! Πολύ η ίντριγκα και τα περίεργα σχέδια στο φετινό Survivor.

Απλά να θυμίσουμε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κινηθεί απειλητικά σε συμπαίχτη του ο Κατσαούνης. Είχε προηγηθεί το σκηνικό με τον Πηλίδη, και σε ακόμα 1-2 περιπτώσεις που είχε φουντώσει αρκετά. Στο παρασκήνιο είχε κάνει παρόμοιο περιστατικό ακόμα 1 φορά, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο από διαρροές.

Γιωρίκας, Απόστολος, Βαλάντης vs Σπύρος, Σταμάτης, Γιώργος- Στα χέρια πιάστηκαν Γιωρίκας και Γιώργος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Από την άλλη αν μιλάμε μόνο για το περιστατικό Κατσαούνη και Τάκη ο Λοχαγός θα πληρώσει όλες τις παραβάσεις όλων των παικτών μέχρι τώρα και θα φάει αυτός την μέγιστη ποινή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να είχαμε και άλλες τιμωρίες. Όχι απαραίτητα αποβολή από το παιχνίδι μια αυστηρή και όχι χάδι. Δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά η παράβλεψη του τσαμπουκά στο συμβούλιο μεταξύ Άρη και Τάκη. Ούτε φυσικά η παράνομη και αθέμιτη πράξη προς τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους με τα κινητά σε Άρη και Τάλα με τιμωρία να εξαιρεθούν από τρία έπαθλα. Μα αν θυμόμαστε καλά ο Τσολάκης είχε τιμωρηθεί με την ίδια τιμωρία για ένα καφέ!!!

Τι ακριβώς έγινε μεταξύ Κατσαούνη και Τάκη;

Αρχικά πετάχτηκε μες το βράδυ ο Τάκης και φώναζε ότι του πήραν τα παπούτσια. Είπε και μερικά χοντρά μπινελίκια γενικά και αόριστα. Προς όλους.

Ο Τσακατσούκας όπως είπε είχε πάει να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικά και εγινε το μπέρδεμα με τα παπούτσια του Τάκη. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα και το είδε μετά, και πήγε στον Τάκη και το επέστρεψε. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε γίνει ακόμα τίποτα πέρα από μπινελίκια.

H φασαρία συνεχίζεται, έξαλλη η Ασημίνα με τον Κατσαούνη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μετά από ώρα είδαμε τον Κατσαούνη να πηγαίνει κατευθείαν στον Τάκη που ήταν ξαπλωμένος να τον σκουντάει και να του τραβάει κλωτσιά και μπουνιά. Επειδή πέρασε λίγη ώρα ανάμεσα στο ένα επεισόδιο με το άλλο, κάποιος λογικά φούντωσε τον Τσακατσούκα, και όπως είναι παρορμητικός πήγε φορτσάτος στον Τάκη.

Έξαλλος ο Κατσαουνης πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η παραγωγή ήταν ξεκάθαρο όπως σας το δώσαμε εδώ πρώτοι ότι θα απέβαλε οριστικά τον Κατσαούνη. Φάνηκα από την δήλωση του Λιανού, αλλά και ότι του ζητήθηκε να αποχωρήσει μέχρι να βγει η απόφαση.

Ο Λιανός ανακοινώνει την προσωρινή απομάκρυνση του Κατσαούνη από το Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η παραγωγή άμεσα έβγαλε την απόφαση της και με σκοπό να προστατέψει το παιχνίδι που τελευταία είχε αρχίσει να ξεφεύγει, απόβαλε οριστικά τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η πιο βαριά καμπάνα είναι γεγονός. Κάτι που σπάνια βλέπουμε

Θα σας πούμε απλά ότι στο All Star της Τουρκίας έχουμε δει τουλάχιστον 3 φορές χοντρό ξύλο μεταξύ των παιχτών. Αποβολές είδατε; Ίδια είναι η παραγωγή.

Πάμε τώρα και στο παρασκήνιο που είναι καυτό.

Μήπως η παραγωγή ήθελε εκτός τον Κατσαούνη και για τα εξ αγωνιστικά προβλήματα που έχει ο Θεσσαλός; Μιλάμε για την δικαστική εκκρεμότητα.

Ο Κατσαούνης εξηγεί το μπέρδεμα που έγινε με τα παπούτσια και ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη απλά να τον φοβίσει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Επίσης η απολογία του Κατσαούνη (μιλάμε για το βίντεο) μας δείχνει ένα παίχτη που είναι αλλού για αλλού, και τα έχει χάσει τελείως. Δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. Προφανώς ήξερε ότι φεύγει πριν βγει επίσημα η απόφαση. Τα περί αποχώρησης μεγάλου ονόματος με αποβολή είχε παίξει πριν λίγες ημέρες, πριν ακόμα γυριστεί το επεισόδιο του Σαββάτου. Άρα ΚΑΙ κάτι άλλο είναι.

Πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Μην περιμένετε από τον ίδιο τον Τσακατσούκα να πει τίποτα περισσότερο στον ΣΚΑΙ.

Σοκ με την ανακοίνωση Λιανού: «Ο Κατσαούνης θα πρέπει να αποχωρήσει»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.