Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ο ασφαλίτης που έρχεται να διχάσει τους τηλεθεατές

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένας ασφαλίτης έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, σε έναν ρόλο που θα διχάσει τηλεθεατές και πρωταγωνιστές. Ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στην αγαπημένη μας σειρά και φέρνει την απόλυτη ανατροπή στον ρόλο του κακού.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο ασφαλίτης που έρχεται να διχάσει τους τηλεθεατές

Ο Χρήστος Μαλάκης θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Ο Ντούνιας θα είναι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός κι αδίστακτος. Θα σταθεί στο πλευρό του Ακύλα Μεγαρίτη, εκτελώντας όλες του τις εντολές κι επιθυμίες.

Θα είναι ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Διαφανίου και όχι μόνο. Η παρουσία του θα προκαλεί την οργή των πρωταγωνιστών, καθώς όλοι θα γνωρίζουν -κατά βάθος- για το που είναι ικανός να φτάσει.

Σύμφωνα με το TV24, ο Ντούνιας θα αντικατοπτρίζει το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Είναι άμεσος συνεργάτης του Ακύλα και θα λερώνει τα χέρια του με αίμα, για λογαριασμό άλλων.

Θα εκτελεί εντολές και θα βοηθάει με κάθε τρόπο τον Ακύλα Μεγαρίτη και τους ανθρώπους του να πραγματοποιούν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Ο νέος ασφαλίτης στις Άγριες Μέλισσες έρχεται για να μας καθηλώσει. Τα πάντα ανατρέπονται και η φρίκη εξαπλώνεται…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...