Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Αστέρη αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου. Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Βασιλική ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη. Οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά. Ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου, την ίδια στιγμή που ο Μανόλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παπαφράγκο. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.. Διαβάστε άλλο ένα spoiler.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη. Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση… που θα κρίνει από ‘δω και πέρα τις εξελίξεις. Η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.