Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Αποστόλης βάζει τέλος στην σχέση του με την Ευτυχία!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Ευτυχία παραμένει απόμακρη απέναντί του. Δε θέλει καμία επαφή με τον πρώην της, δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποια επανένωση. Ο Αποστόλης συνεχίζει να την κυνηγάει, να της στέλνει λουλούδια, να τρέχει διαρκώς πίσω της.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης βάζει τέλος στην σχέση του με την Ευτυχία!

Ο Ιάκωβος και ο Αποστόλης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο Ιάκωβος, θέλοντας να προστατεύσει τον αγαπημένο του φίλο και μελλοντικό συνάδελφο Αποστόλη, θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο…

Ο Αποστόλης Μετανιωμένος για λάθος που έκανε με τη νεαρή Σοφία, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανορθώσει. Η Ευτυχία, όσο κι αν του φωνάζει όχι, τόσο εκείνος επιμένει.. Αυτή η κατάσταση γίνεται τοξική, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος να αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει τον φίλο του.

Ο Ιάκωβος θα ζητήσει από τον φίλο του να την ξεχάσει, να προχωρήσει παρακάτω… Ο Ιάκωβος και ο Αποστόλης θα μιλήσουν για την Ευτυχία, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή την μεγάλη παράνοια που επικρατεί.

Ο Αποστόλης σκέφτεται να παρατήσει τις προσπάθειες επανένωσης, η Ευτυχία αισθάνεται κάποιες μικρές αδιαθεσίες. Ένα τεστ εγκυμοσύνης θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει τον πανικό στη Μάνη…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.