Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Αντώνης πρόταση γάμου στην Μαρίνα – Τι θα πουν τα παιδιά της;

Σασμός Spoiler: Εξελίξεις και γάμοι τον Σασμό! Καθώς ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα. Την θέλει δική του και δεν μπορεί να κρύβεται πλέον. Θέλει να μάθουν όλοι για την αγάπη τους και αποφασίζει να το επισημοποιήσει.

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης πρόταση γάμου στην Μαρίνα – Τι θα πουν τα παιδιά της;

Η Μαρίνα θα αποφασίσει να δεχθεί την πρόταση. Μόνο όμως αν το δεχθούν και τα παιδιά της. Εδώ η αγωνία θα κορυφωθεί. Πως θα αντιδράσουν στο άκουσμα της είδησης; Πως θα δεχθούν πως η μητέρα τους θα ξαναφτιάξει σε τέτοια ηλικία την ζωή της; Παράλληλα η Αργυρώ ξεσκεπάζει τον Άγη! Ο οποίος έχει βουτηχτεί στην εγκληματικότητα. Έχει μπλέξει στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, με την Αργυρώ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα βήματά του. Η βαλίτσα με τα αρχαία στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της.

Ο Διονύσης συνεχίζει να κινεί τα νήματα. Χωρίς να ανησυχεί για τον κίνδυνο. Μία νέα και τεράστια αρχαιολογική ανακάλυψη φτάνει στα χέρια του. Ο Άγης πιάνεται στα πράσα από την Αργυρώ. Η οποία ανακαλύπτει τα πάντα. Αυτή τη φορά δε θα καταφέρει να γλιτώσει. Και εκείνος – και ο Διονύσης! Θα ρίξει το φταίξιμο όμως αλλού. Δείχνοντας ακόμη μια φορά πόσο αδίστακτος είναι. Θα πληρώσουν για τα αδικήματα τους; Θα την πληρώσει ο Διονύσης ή θα γλυτώσει;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.