Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Ανέστης αργοπεθαίνει! Τι συμβαίνει τελικά;

Η Γη της Ελιάς Σποιλερ: Ο Ανέστης αργό – πεθαίνει στην γη της ελιάς, με την ασθένειά του να συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Παρόλο που οι γιατροί τον προειδοποιήσαν να προσέχει, να σταματήσει το αλκοόλ, να αλλάξει στάση ζωής, εκείνος τα παράτησε.

Η Γη της Ελιάς Σποιλερ: Ο Ανέστης αργοπεθαίνει! Τι συμβαίνει τελικά;

Ο χωρισμός του με την Ελένη ήταν η αφορμή για να κυλήσει ξανά. Παρόλο που εκείνη προσπάθησε να τον βοηθήσει, να του συμπαρασταθεί, να τον σώσει από την παλιά και κακή ζωή του, οι αποκαλύψεις γύρω από την κακοποιητική συμπεριφορά του, την απομάκρυναν.

Τόσο η Ευτυχία, όσο και ο αστυνόμος Κουράκος αποκάλυψαν την σκληρή αλήθεια στη νεαρή ηρωίδα. Της μίλησαν για τα εγκλήματα του Ανέστη, αλλά και για τον βίαιο χαρακτήρα του. Η Ελένη τον χωρίζει επεισοδιακά και ο Ανέστης επιστρέφει στα παλιά. Αφού θα απειλήσει την Ευτυχία, πνίγοντάς τη, θα βρει παρηγοριά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρύνεται ξανά. Ο Ανέστης πεθαίνει αργά στην γη της ελιάς και κανείς δε νοιάζεται, κανείς δεν επιθυμεί να τον προστατεύσει. Ακόμη και η Μαργαρίτα, μετά την επίθεσή του στην Ευτυχία, τον βάζει στη θέση του, γυρνώντας την πλάτη της.

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Τι θα του συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ποιες θα είναι οι συνέπειες της απροσεξίας του;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.