Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Αλέξης Παππάς μετά το The Bachelor μάγειρας στην Άγρια Ήπειρο (video)

Το The Bachelor τελείωσε στον Alpha και ο Αλέξης Παππάς παρότι επέλεξε την Αθηνά New York, η οποία τελικά είναι απο το New Jersey, έμεινε ξανά εργένης, αφού οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Ελληνοαμερικάνας τελείωσαν στην Ελλάδα.

Η ίδια μάλιστα αν διαβάσετε τι γράφει στον λογαριασμό της στο instagram, αναφέρετε για το ριάλιτι σαν να ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια απο την αρχή ενώ για τον Αλέξη ούτε κουβέντα.

Ο ηθοποιός και πρώην εργένης του The Bachelor, αλλά και του Survivor, αυτή την περίοδο είναι άνεργος, πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι το έχει επιλέξει ο ίδιος για να ξεκουραστεί, αφού ο τελευταίος χρόνος ήταν πραγματικά κουραστικός μια με το ριάλιτι επιβίωσης και μια με το ριάλιτι της αγάπης.

Άλλωστε και τα λεφτά που μάζεψε σε ένα χρόνο, όπου τον μισό χρόνο τον πέρασε στον μαγικό Άγιο Δομίνικο και τον υπόλοιπο με το να φιλιέται με 20 κοπέλες, ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

Μερικές δεκάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα χρόνο είναι πραγματικά όνειρο άπιαστο για πολλούς.

Τον περισσότερο χρόνο τον περνάει χαλαρά και μάλιστα κάνει παρέα με τα παιδιά απο το Survivor, ενώ βγαίνει για καφέ με τον Τριαντάφυλλο, όπου σίγουρα θα συζητούν με τις ώρες όλα όσα έκανε ο Βαλάντης μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τώρα ο Αλέξης έχει πάρει τα βουνά και έχει γίνει μάγειρας, αφού μαγειρεύει στην άγρια φύση απίστευτα λαχταριστά κρέατα σε αυτοσχέδιες καταστάσεις τις οποίες θα δείτε στο καταπληκτικό βίντεο και θα γλύφετε τα δάχτυλα σας.

Ίσως μάλιστα μετά και απο αυτό το βίντεο και αναλόγως την απήχηση που μπορεί να έχει, να το σκεφτεί τελικά και του χρόνου να δηλώσει συμμετοχή και στο MasterChef!….το φαντάζεστε;;

Wildcooking with Alexis Papas | Οσομπούκο ASMR 4K

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.