Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Αλέξης μαθαίνει για την σχέση του Νικήτα με την Μυρτάλη και ξεσπάσει άσχημα!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης πολύ σύντομα στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα μάθει για την σχέση του Νικήτα με την Μυρτάλη και θα ξεσπάσει άσχημα. Ο τραγικός ήρωας δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο ετεροθαλής αδερφός του διατηρεί σχέση με την Μυρτάλη και το μυαλό του κάνει διάφορα σενάρια εκδίκησης.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης μαθαίνει για την σχέση του Νικήτα με την Μυρτάλη και ξεσπάσει άσχημα!

Ο Αλέξης πια έχει φτάσει στα όρια της παράνοιας και το μυαλό του θα κάνει διάφορα σενάρια που θα θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές κάποιων ανθρώπων. Φυσικά πρώτη στο στόχαστρό του βρίσκεται η Μυρτάλη, η οποία είναι η μεγαλύτερη εμμονή του Αλέξη στην σειρά Η Γη της Ελιάς και δεν θα ησυχάσει αν δεν την κάνει δικιά του. Τα πάντα όμως θα ανατραπούν μόλις ο Αλέξης μάθει την σχέση της με τον αδερφό του, Νικήτα.

Ο ίδιος αποφασίζει να σκοτώσει την Μυρτάλη και το αρρωστημένο του μυαλό επιχειρεί να βάλει μπροστά αυτό το σχέδιο. Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο του με τον ίδιο να ετοιμάζεται να την σκοτώσει. Για καλή τύχη της Μυρτάλης, όμως, την ώρα που θα δεχθεί τη δολοφονική επίθεση του Αλέξη θα βρεθεί ως «από μηχανής θεός» μπροστά της ο Νικήτας και θα τη γλιτώσει από βέβαιο θάνατο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.