Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από την μέση τον Δούκα!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς εδώ!

Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από την μέση τον Δούκα!

Πολλές ανατρεπτικές και συναρπαστικές στιγμές θα απολαύσουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων, ποιος άλλος, από τον Ακύλα. Βρίσκεται πίσω από όλα και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων. Και φυσικά να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη. Τα όνειρα του είναι πολύ μεγάλα. Δεν περιορίζονται σε αυτά που βλέπουμε τώρα.

Αλλά ένα σοκ θα υποστεί ο Ακύλας μόλις βρει, ότι η Ζωή είχε ερωτική σχέση με έναν από την οικογένεια Σεβαστού.

Θα τα κανει όλα άνω κάτω για να βρει ποιος είναι.

Αλλά από λάθος στοιχεία θα οδηγηθεί σε ένα τεράστιο λάθος. Θα βάλει τον Δούκα στον στόχαστρο του, αφού αυτόν πιστεύει ότι είναι ο εραστής της Ζωής.

Θα βάλει σχέδιο να σκοτώσει τον Δούκα.

Την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζει τον ερωτά του με την Αντιγόνη και κοιτάζει πως να πάρει πίσω τα χρήματα του από ην Μυρσίνη. Που να ήξερε ότι παίζεται η ζωή του, και μάλιστα από τις ελάχιστες φορές στην ζωή του που είναι αθώος.

Ο Ακύλας όμως θα κάνει ακόμα μια τρομερή για τον ίδιο ανακάλυψη. Θα μάθει τα μυστικά για την οικογένεια Μεγαρίτη. Πιο συγκεκριμένα του Λευτέρη. Θα μείνει έκπληκτος.

Εκτός όμως από αυτά τα προβλήματα, έχει και πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο Ζάχος ψάχνει να βρει ποιος είναι υπεύθυνος για τον φόνο του Ορφανίδη, και των συντρόφων του, και μια βοήθεια που θα έχει από άνθρωπο του καθεστώτος, θα τον βάλει στο μονοπάτι της αλήθειας. Ο Ακύλας ξέρει ότι αν ανακαλύψει την αλήθεια θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να σκεφτεί τι μέτρα θα πάρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει την λύση.

Τα προβλήματα του δεν σταματούν όμως εδώ. Ο Τόλιας πηγαίνει στον Νομάρχη και καταγγέλλει τον Ακύλα για τα έργα στο Διαφάνι.

Ο Ακύλας αρχίζει να πιστεύει πλέον ότι ο Κοινοτάρχης θα πρέπει να σταματήσει άμεσα…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.