Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο ίδιος εφιάλτης ξεκινά για Μαρίνα και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο ίδιος εφιάλτης ξεκινά, με την Μαρίνα και την Ευτυχία να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Οι δύο κοπέλες θα κληθούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προστατεύοντας η μία την άλλη. Όλα θα ξεκινήσουν από την αποφυλάκιση του Ανέστη. Μόλις βγει έξω από το κελί, όλα θα αλλάξουν ξανά. Ο Κουράκος δε μπορεί να πιστέψει πως ο αδίστακτος αυτός άντρας, κατάφερε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο τρόμος σκορπίζεται ξανά στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο ίδιος εφιάλτης ξεκινά για Μαρίνα και Ευτυχία

Η Μαρίνα και η Ευτυχία μαθαίνουν τα νέα και τρέμουν, στην γη της ελιάς. Ειδικά η Ευτυχία, αισθάνεται πως όταν ο Ανέστης μάθει για την εγκυμοσύνη της, θα θελήσει να σκοτώσει την ίδια και το μωρό της. μΟι δύο κοπέλες τρομοκρατούνται. Πλέον, δυσκολεύονται να περπατούν μόνες τους στα σοκάκια της Μάνης. Ο Ανέστης, βέβαια, δε δείχνει πως έχει πρόθεση να ανοίξει ξανά αυτόν τον κύκλο. Θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη, παίρνοντας στα χέρια του όλα όσα έχασε, όσο ήταν στο κελί.

Θα καταφέρει να συγκρατηθεί ή θα κυνηγήσει ξανά τα δύο κορίτσια; Όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση, με τον Κουράκο να παρακολουθεί τις κινήσεις του…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.