Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Άρης περνά στο Ζυγό έως 19 Νοεμβρίου 2019: Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων

0 11

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στο Ζυγό, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ο Άρης στον Κριό απαιτεί στον Έρωτα, σεξουαλικό… savoir vivre, χαμηλούς τόνους στα νεύρα, δράση σε διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικές συναναστροφές, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της εμφάνισης και… προσφορά ευχαρίστησης στην κρεβατοκάμαρα!!!

Ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα Παρορμητικά Ζώδια για επανάληψη λαθών, κόντρες, ρήξεις, λάθος παρορμητικές ή εγωιστικές ερωτικές επιλογές!

Διάβασε παρακάτω τα «Ερωτικά Πρέπει & Μη» για το Ζώδιο σου!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 3ο δεκαήμερο, επιστράτευσε λογική και κατανόηση στον συντροφικό τομέα! Αν αποφύγεις ρήξεις, θα περάσεις την πιο ερωτική και συντροφική περίοδο!
Τα «Μη»: Κριέ του 1ου, άσε τους εγωισμούς και την επαναφορά παρελθοντικών προβλημάτων στην συντροφική ζωή… 2ο δεκαήμερο τα θεμέλια της ερωτικής σου ζωής τρίζουν! Μην προκαλείς επικίνδυνες ρήξεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταύρε κάθε δεκαημέρου, ομορφαίνεις περισσότερο από ποτέ και οι ερωτικές σου μετοχές ανεβαίνουν!Μπορεί να σε πιέσει λίγο η εργασία και η καθημερινότητα, αλλά it’s ok!
Τα «Μη»: Ταύρε όλων των δεκαημέρων , η γοητεία σου στα ύψη, όμως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν προτεραιότητα! Οργανώσου και δούλεψε και μετά, βρες και λίγο χρόνο για έρωτα. Οι υπόλοιποι πλανήτες, φέρνουν νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε κάθε δεκαημέρου (ιδίως του 3ου βεβαίως-βεβαίως), γιορτή για σένα αυτή η περίοδος! Σεξ, πάθος, συναίσθημα, κατακτήσεις, γλέντια! Ακόμα κι αν υπάρξουν προβληματάκια, υπέρ σου θα καταλήξουν να είναι! Ω, ναι!
Τα «Μη»: Ωστόσο, σε όποιο δεκαήμερο ανήκεις, μακριά από ερωτική επιπολαιότητα, εγωισμό και έπαρση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: Θες μήπως επανασύνδεση Καρκινάκι; Για να το καταφέρεις άσε στην άκρη ξεσπάσματα και απαιτήσεις και άρπαζε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, με λογική και σύνεση!
Τα «Μη»: Τα θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι αυτά που σε καίνε Καρκίνε κάθε δεκαημέρου! Όσο για τις ερωτικές επιστροφές, μην τις αφήνεις να σε παρασύρουν λόγω πάθους, εμμονών και απωθημένων, γιατί θα κλάψεις….

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 1ου και του 2ου, μέσα από επαφές και επικοινωνίες θα έχεις καυτά νέα που σε συναρπάζουν! Προσοχή μόνο λίγο, στις μετακινήσεις σου! Εσύ του 3ου όλα τέλεια! Τα ερωτικά σου στα καλύτερα τους!
Τα «Μη»: Επίσης, Λέοντα μωρό μου, σε κουτσομπολιά γιατί μπλέκεσαι; Θα εκτεθείς… Shhh…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: Παρθένε κάθε δεκαήμέρου, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές αλλά και χρήμα! Απόλαυσε το, χωρίς εγωισμό και απαιτήσεις όμως, please!
Τα «Μη»: Και άσε αγάπη μου την ζήλια και την κτητικότητα στον Έρωτα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Η εποχή θέλει αίσθημα και ποιοτικό σεξ! Ακόμα και με… πρώην!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: 3ο δεκαήμερο του Ζυγού, μπορεί να έρθουν αρκετές πιέσεις και ακόμα περισσότερες ρήξεις, αλλά θα έχεις την τύχη να τα ξεπεράσεις όλα! Πέρα από τύχη όμως, μπορείς να αναμένεις και καυτές στιγμές, συναίσθημα και ένα νέο συναρπαστικό πάθος! Μακριά από καυγάδες λοιπόν!
Τα «Μη»: Εσύ του 1ου και του 2ου, να ξέρεις πως η τιμωρία για τα παλιά σου λάθη, έρχεται τώρα… Κι αν μάλιστα κάνεις κι άλλα καινούργια, λόγω παραρμητισμού και ορμητικότητας, εκεί να δεις τιμωρία… Δεν φτάνει το σεξ και η γοητεία, αγάπη μου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: Σκορπάκι όλων των δεκαημέρων, μπορεί να έχεις άγχος και ίσως κακή διάθεση, όμως ένας καυτός κρυφός έρωτας, σε ανανεώνει και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»: Το νου σου μόνο, σε όποια ημερομηνία Σκορπίσια κι αν γεννήθηκες… Δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος σου! Πρόσεχε μικρό μου! Αποκαλύπτεσαι…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη όλων των δεκαημέρων, οι φίλοι στο πλευρό σου και σε βοηθούν να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο! Ιδίως εσύ του 3ου, έχεις την τύχη πιο πολύ από ποτέ στο πλευρό σου!
Τα «Μη»: Αυτά τα ανόητα καυγαδάκια με τα φιλαράκια σου να μην έκανες μόνο μωρέ… Συγκρατήσου Τοξότη, σε ό,τι δεκαήμερο κι αν ανήκεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: Αιγοκεράκι των δεκαημέρων, απέφυγε όσο μπορείς τα λάθη και άντεξε όσο μπορείς τις πιέσεις! Πίστεψε με, αυτήν την περίοδο μπορείς να διαπρέψεις σε Έρωτα (ακόμα και με πρώην), οικογένεια και δουλειά,!
Τα «Μη»: Κι όταν λέω λάθη, εννοώ πως τα κάνεις σαλάτα σε οικογένεια και δουλειά λόγω παρορμητικότητας, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και καταστρέφεις την καλή σου εικόνα! Αισθηματική αλλά και επαγγελματική ζωή, κρέμονται από μία κλωστή! Πρόσεξε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 3ου κυρίως, αλλά και των άλλων δύο δεκαημέρων, πες ένα μεγάλο ΝΑΙ σε ένα ταξίδι! Θα περάσεις υπέροχα, ερωτικά, παθιασμένα και τα νέα αυτήν την περίοδο είναι μόνο καλά!
Τα «Μη»: Προσοχή μόνο στην βιασύνη… Οι μετακινήσεις σου είναι αυτές που πλήττονται με αυτόν τον Άρη και είναι κρίμα, μια αναποδιά ή λάθος, να σου χαλάσουν όλη την διάθεση!

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Ψαράκι ετοιμάσου! Σεξ, σεξ και… σεξ! Η πιο ερωτική περίοδος είναι εδώ! Απόλαυσε τη χωρίς επιπλέον απαιτήσεις!
Τα «Μη»: Το νου σου όμως, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Μπορεί από σεξ και πάθος, να τα πάμε καλά (ακόμα και με πρώην), αλλά πρέπει να αναμένεις οικονομικές πιέσεις και απώλειες, όπως και καυγάδες, λόγω ζήλιας!

Πηγή: oroskopos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More