Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!

0 34

Στα προηγούμενα επεισόδια, μέχρι να προκύψει το θέμα του μωρού της Σαμίρα, είδαμε τον Άγγελο να ζηλεύει στο μέγιστο βαθμό την Αφροδίτη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Ο Παύλος, θέλοντας να ανάψει για τα καλά τη φωτιά στον παιδικό φίλο του Αλέξανδρου για την κόρη του, έκανε λόγο πως το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον και γιατί όχι να υπάρξει και ένας γάμος, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ελένης και του Ορφέα.

Αυτό φαίνεται προκαλεί τη ζήλεια του νεαρού ταξιδιωτικού πράκτορα και συνεργάτη του μοναχογιού της οικογένειας Μελά, αλλά μέχρι εκεί…

Στα επόμενα επεισόδια της ερωτικής – αστυνομικής σειράς του Alpha θα δούμε τον Άγγελο να νιώθει έλξη για μία γυναίκα, αλλά τα πράγματα για εκείνον δυστυχώς δεν θα εξελιχθούν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος και φυσικά όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Άγγελος, λοιπόν, πολιορκείται ερωτικά και υποκύπτει στο φλερτ της Δέσποινας, η οποία είναι μία παντρεμένη γυναίκα, η οποία όπως είναι φυσικό θα μπει στο «στόχαστρο» του Ορφέα!

http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2017/12/08/516910/main/--n26.jpg

Ο Άγγελος βρίσκεται ερωτικά με την Δέσποινα, ο Ορφέας αγνοεί την παρουσία του στο σπίτι της, μπαίνει μέσα και την σκοτώνει. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος είναι στο σπίτι τρελαίνεται…

Ο Άγγελος το σκάει πανικόβλητος μόλις αντικρίζει το πτώμα της Δέσποινας, αγνοώντας πως σε απόσταση αναπνοής κρύβεται ο εκτελεστής της.

Στο μεταξύ ο Άγγελος, εμπιστεύεται στον Ορφέα τα πάντα για τον εφιάλτη που περνάει, φοβούμενος μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο φίλος του επιχειρεί να τον καθησυχάσει.

http://www.alter-info.gr/wp-content/uploads/2017/11/tatouaz-tha-prolavi-o-orfeas-na-pantrefti-tin-eleni.jpg

Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο, όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Άγγελου!

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του.

Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο alter-info.gr

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.