Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη με τον χειρότερο τρόπο

Σασμός spoiler: Τα δύο ξαδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Αστέρη να συνειδητοποιεί πως δε θα είναι εύκολη η ζωή του, μετά την αποφυλάκιση. Ο Άγγελος και ο Αστέρης σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι.  Δυστυχώς, δε θα καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα στην Κρήτη.

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη με τον χειρότερο τρόπο

Όλοι τον κοιτάζουν περίεργα. Κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη για τον φόνο του Πετρή, παρόλο που αποδείχθηκε το αντίθετο. Ο Αστέρης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να βρει τις ισορροπίες. Βέβαια, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα τώρα.

Η Αργυρώ σκέφτεται να επιστρέψει στα Γιάννενα. Ο Σταύρος δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της. Το ίδιο κάνει και η Μαρίνα, η οποία είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει την κόρη της, σε κάθε βήμα. Ο Άγγελος, όμως, μένει πίσω, δίπλα στην γιαγιά Ειρήνη. Ο Αστέρης, έχοντας μάθει τα πάντα για το παρελθόν της οικογένειάς τους, αποφασίζει να προσεγγίσει τον ξάδελφό του. Θέλει να φτιάξει από την αρχή τις σχέσεις τους, να του εξηγήσει πως δεν σκότωσε εκείνος τον αδελφό του.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Ο Άγγελος και ο Αστέρης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν ο Αστέρης προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο ο Άγγελος θυμώνει. Δε θέλει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες και ειδικά με έναν φονιά. Η οργή του είναι τεράστια. Ο Άγγελος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Ορμάει στον Αστέρη και του μιλάει με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντάς τον να νιώσει απαίσια. Η προσαρμογή του στο νησί προβλέπεται δύσκολη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.