Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οργή και σοκ: Η εγωιστική και άνανδρη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για την αποτρόπαια πράξη του, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Σε «κακή συγκυρία» αποδίδει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την αποτρόπαια πράξη του ενώ όπως γράφει στη δήλωσή του απέχει από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» «θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση»(!!!) .

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην τοι μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλεια μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης ζητώ συγγνώμη από τους φίλους – συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό και τους έφερα σε πολύ δύδκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση.

Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Είναι μια δήλωση κοροϊδία, στάχτη στα μάτια της εξοργισμένης κοινής γνώμης, μία ανειλικρινής μεταμέλεια και εγωιστική τοποθέτηση. «Χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν» δικαιολογεί την πράξη του όταν είναι γνωστό ότι τέτοια διαπόμπευση θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε αυτοκτονία μία γυναίκα.

«Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλεια μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως» όταν πλέον η χυδαία πράξη του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Χρόνια τώρα όμως έκρυβε το γεγονός από τους συνεργάτες του και ο ίδιος είχε ρόλο κριτή και τιμητή. Όπως λέει ο λαός από τότε που ανακαλύφτηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Τέλος, δεν έχει το θάρρος να αποδεχτεί την αποπομπή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβυλά». Αντίθετα με έναν αρρωστημένο εγωισμό δηλώνει ότι απέχει από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» «θέλοντας να τους απαλλάξω (σ.σ. τους συνεργάτες του) από αυτήν τη δύσκολη θέση»(!!!) .

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.