Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Οι υποψήφιοι, και αυτός είναι που αποχωρεί σήμερα!

Κορυφώνεται μέρα με την μέρα η αγωνία για τους παίκτες και τους θεατές του «Survivor 2021». Το σημερινό επεισόδιο το περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά μετά την χαμένη ασυλία από τους Κόκκινους.

Συνεχίσαμε με το απόλυτο αφού και το χθεσινό μας SPOILER σας είχε πει από νωρίς για Μπλε.

Σήμερα, στη παραλία του Άγιου Δομίνικου θα δοθεί, ακόμα ένας σκληρός αγώνας ασυλίας, ενώ ενδιαφέρον έχει το πως θα παρουσιαστούν οι Κόκκινοι.

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στο σημερινό τρέιλερ έχουμε αγώνισμα που αφορά την δύναμη!

Οι δύο αντίπαλοι θα ανέβουν πάνω σε μια νησίδα μέσα σε μια πισίνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό! Ποιος θα κερδίσει;

Η αρχική μας εκτίμηση ήταν ότι σήμερα οι Κόκκινοι θα έβλεπαν το χρώμα της νίκης. Όλες οι εκτιμήσεις και οι πρώτες πληροφορίες μας οδηγούσαν εκεί. Αλλά θα χρειαστεί να επανεκτιμήσουμε την  κατάσταση αγαπητοί φίλοι.

Ούτε και σήμερα δυστυχώς θα κερδίσουν οι Κόκκινοι. Ξανά ΜΠΛΕ

Το χρώμα που φοριέται στον Άγιο Δομίνικο θα παραμείνει το Μπλε.

Ατομική ασυλία

Οι παίχτες που δεν θα πάρουν μέρος είναι  ο Γιώργος Κοψιδάς που εξασφάλισε ασυλία από χθες, η Μαριάνθη που σαν νέα παίχτρια έχει ασυλία εβδομάδας, και φυσικά η Ασημίνα που είναι ήδη υποψήφια. Από τους υπόλοιπους λοιπόν κάποιος θα κερδίσει την ασυλία και θα δώσει τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσο για τον ποιον παίκτη ή παίκτρια θα επιλέξει για υποψήφιο ο Γιώργος Κοψιδάς, η στρατηγική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ηθοποιός γνωρίζει πως η Ανθή Σαλαγκούδη έχει ισχυρό fan club και μένει να αποφασίσει αν θα την προτείνει ως υποψήφια, στηριζόμενος στους καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ξέροντας πως έναντι της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Τριαντάφυλλος, Κόρομι, Ασημακόπουλος και Κοψιδάς ψηφίζουν ομαδικά Ασημίνα, επικαλούμενοι και οι τέσσερις τις μέτριες επιδόσεις της στα αγωνίσματα -μόνο ο Κοψιδάς διαφοροποιήθηκε και απέδωσε στην Ασημίνα «αρνητική ενέργεια» στην καλύβα

Σίγουρη υποψήφια η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη, και μετά βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο.

Ποιος θα αποχωρήσει:

Πάντως, αν προκύψει δίδυμο Ανθής – Ασημίνας η Ανθή μένει στο παιχνίδι, αν προκύψει δίδυμο Ασημίνας – Περικλή, τότε όλα είναι ανοικτά 

Τελικά περιμένουμε την ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΟΥ να αποχωρήσει

Πάντα φυσικά με το οριστικό spoiler που έχουμε τους σίγουρους νικητές

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας survivor.

Πάνω στον αγώνα ασυλίας θα εκτροχιαστεί η κατάσταση καθώς θα ειπωθούν διάφορα και η ένταση θα είναι μεγάλη.

Θα αρπαχτούν γερά  ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Πάνος Καλίδης, με αποτέλεσμα να παρέμβει η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...