Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Οι νέοι ηθοποιοί που εισβάλουν στην σειρά

Αγγελική Spoiler: Aπό τις 2 Μαρτίου νέα πρόσωπα μπαίνουν στα επεισόδια στη σειρά «Αγγελική» στον ALPHA φέρνοντας νέες εξελίξεις κι ανατροπές. Δείτε αναλυτικά ποια είναι.

Πίνακας Περιεχομένων

Αγγελική Spoiler: Οι νέοι ηθοποιοί που εισβάλουν στην σειρά

Ασπασία Χατζόγλου (Ελένη Κρίτα)

Η Ασπασία είναι η γυναικολόγος που ξεγέννησε την Αγγελική. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει δικά της παιδιά. Ήταν φίλη της μητέρα της Αγγελικής, Γεωργίας, και ήξερε την αλήθεια για τον βιασμό. Μαζί με την Γεωργία, είπαν ψέματα στην Αγγελική ότι το μωρό πέθανε και το έδωσαν για υιοθεσία στο Ίδρυμα. Φρόντισε να παρακολουθεί την πορεία του από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα που το παιδί έχει μεγαλώσει. Είναι σαν τον «φύλακα άγγελο» της μικρής χωρίς όμως κανείς να το ξέρει. Μαθαίνει από τα σόσιαλ μίντια το πώς μεγαλώνει και χαίρεται πολύ που την βλέπει ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Δεν μετανιώνει για την πράξη της ακόμα και μετά την επίσκεψη της Αγγελικής. Η επιστροφή της Αγγελικής ή Μαργαρίτας όπως την γνώριζε αυτή, την ανησυχεί…

Χριστίνα (Λένα Μποζάκη)

Η Χριστίνα είναι μια κοπέλα που γνωρίζει ο Νικόλας στο κέντρο απεξάρτησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί ανάλογο πρόγραμμα. Όταν ήταν 17 χρονών έπεσε θύμα βιασμού κι από τότε η ζωή της πήρε άσχημη τροπή. Δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί κι αυτή και η οικογένεια της. Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια γι’ αυτούς. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο και η Χριστίνα εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο γι’ αυτό. Οι τύψεις την οδήγησαν στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Τα τελευταία πέντε χρόνια και με την βοήθεια της αδερφής της, με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις, έχει ξεκόψει. Υπάρχουν όμως πισωγυρίσματα ορισμένες φορές και αυτό την κάνει να επιστρέφει στα κέντρα απεξάρτησης.

Αγγελική Spoiler: Οι νέοι ηθοποιοί που εισβάλουν στην σειρά

Άννα (Πηνελόπη Σεργουνιώτη)

Στα νέα πρόσωπα που έρχονται στη σειρά Αγγελική είναι και η Άννα είναι η νέα κτηνίατρος που προσλαμβάνεται προσωρινά μέχρι να γίνει καλά ο Δημήτρης. Δουλεύει μαζί με τον Αποστόλη και σχεδόν αμέσως ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουνε. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά που γοητεύει τους άλλους με το μπρίο, το χαμόγελό και τα πολλά ταλέντα της (όπως το ότι ξέρει να παίζει κιθάρα). Σε πολλά σημεία είναι ο αντίποδας της Ιωάννας: τρώει τα πάντα και είναι αντίθετη με τις ανοιχτές σχέσεις καθώς δεν βρίσκει τη λογική σ’ αυτές, γιατί όπως λέει όταν είναι με κάποιον θέλει να είναι με κάποιον. Είχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν απ’ τις οποίες προδόθηκε και αυτό ίσως την έχει κάνει κάπως ανασφαλή και ζηλιάρα. Είναι όμως και διεκδικητική, ειδικά όταν θέλει κάτι… ή κάποιον… πράγμα που θα την φέρει σε μεγάλη κόντρα με την Ιωάννα για την καρδιά του Αποστόλη. Αγαπημένη της χειρονομία είναι το fist-bump το οποίο το κάνει συνέχεια, σαν τικ, και ειδικά όταν νιώθει άνετα με τον άλλον.

Αγγελική Spoiler: Οι νέοι ηθοποιοί που εισβάλουν στην σειρά

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

loading...