Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Κουράκος στην συνέχεια!

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Θα είναι μαζί με την Ιουλία Βρεττάκου ο Κουράκος, ή θα αναγκαστούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διαλύοντας τον γάμο τους; Πόσο θα αλλάξει ο Γιώργης Κουράκος και τί εκπλήξεις του επιφυλάσσει η συνέχεια;

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Κουράκος στην συνέχεια!

Αυτά τα ερωτήματα ταλανίζουν τους τηλεθεατές της σειράς. Πράγματι, το ζευγάρι αυτό έχει ψηφιστεί από τα καλύτερα της σειράς. Ο Κουράκος κοιτάζει την Ιουλία στα μάτια και λιώνει. Εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά του, να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μόνο που τα πράγματα δε θα εξελιχθούν τόσο όμορφα και παραμυθένια. Ο μεγάλος έρωτας της Ιουλίας είναι ο Στάθης και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, που δε διαγράφεται. Όσο κι αν η ίδια πιέζει τον εαυτό της για το αντίθετο, όλοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια. Ακόμη και ο Κουράκος.

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον αστυνόμο της σειράς στην αγκαλιά κάποιας άλλης γυναίκας. Μίας ηρωίδας που θα τον αγαπήσει πραγματικά και θα τον κάνει να ξεπεράσει οριστικά τον γάμο του με την Ιουλία. Ποια θα είναι αυτή; Αρκετοί τηλεθεατές έχουν αναφερθεί στην Ελένη! Από τη στιγμή που η Ελένη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα, για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Ανέστη, η χημεία τους κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θέλουν οι τηλεθεατές. Ίσως ο Γιώργης Κουράκος να έχει άλλη κατάληξη, πολύ διαφορετική από αυτή που προβλέπουν όλοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γάμος του με την Ιουλία θα περάσει από 40 κύματα και η εμπιστοσύνη σταδιακά θα χαθεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.