Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι έρωτες του Ακύλα και της κόρης του στο προσκήνιο!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Ποιος ερωτεύεται την κόρη του Ακύλα

Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα νέα επεισόδια. Ο Μελέτης βοηθάει το νέο του αφεντικό να προσαρμοστεί στο Διαφάνι, με την κόρη του Ακύλα να επηρεάζει σημαντικά την υπόθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή αυτή κοπέλα θα ερωτευτεί παράφορα έναν από τους πρωταγωνιστές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης έχει παραδοθεί στα χέρια του Μεγαρίτη. Εκείνος έρχεται στο Διαφάνι με έναν στόχο, επιβάλλοντας στην οικογένειά του να αλλάξει ζωή. Να ξεχάσει όλα όσα ήξερε. Έτσι, τα παιδιά του δε θα αργήσουν να μπλεχτούν σε νέες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Μελέτης, το δεξί χέρι του Ακύλα, δε θα αργήσει να ερωτευτεί την κόρη του, στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση θα ξεκινήσει γεμάτη ανατροπές. Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, η θέση του δίπλα στον Μεγαρίτη, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση.

Όλο αυτό θα ξεκινήσει σαν κάτι κρυφό. Φυσικά, δε θα μείνει για πολύ έτσι. Το ζευγάρι θα συναντιέται στα κρυφά, με τον Μελέτη να είναι τρελά ερωτευμένος με τη νέα πρωταγωνίστρια. Μόνο που οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Η επιστροφή της Πηνελόπης θα είναι ηχηρή και θα επηρεάσει πολύ τον Μελέτη. Παρόλο που εκείνη δε θέλει να είναι μαζί του, ο έρωτας αυτός δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί.

Προβλήματα στην οικογένεια δε θα αργήσει να δημιουργήσει και ο γιος του Ακύλα. Όλοι οι νέοι χαρακτήρες θα μπλεχτούν σε περίπλοκες καταστάσεις, σε συνδυασμό με τη σκοτεινή αυτή περίοδο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.(Από το δημοσίευμα του youfly.com)

Ο Ακύλας στα δίχτυα της Βιολέτας

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Βιολέτα θα μας απασχολήσουν αρκετά στα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί η αλλαγή της Βιολέτας στο Διαφάνι δεν είναι καθόλου τυχαία. Η ηρωίδα αυτή επιστρέφει στο χωριό ανανεωμένη, τόσο εμφανισιακά, όσο και εσωτερικά. Είναι αποφασισμένη να κάνει όλους να πληρώσουν για την απώλεια του Μιλτιάδη της.

Δε θα αργήσει να μάθει ποιος είναι ο Ακύλας. Ο αδελφός του Αχιλλέα, του φονιά του αγαπημένου της. Τότε είναι που θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ο μόνος τρόπος για να εκδικηθεί, είναι να πολιορκήσει τον εχθρό. Να τον πλησιάσει, να τον κάνει δικό της. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Άγριες Μέλισσες Spoiler sports365.gr (1)

Έχοντας κοντά της τον Ακύλα, δεν ευνοείται μόνον η ίδια, αλλά και οι κάτοικοι του Διαφανίου. Μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του, να μάθει τις επόμενες κινήσεις του, να ενημερώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα για τα μελλοντικά του σχέδια. Κυρίως, όμως, να τον κάνει να πονέσει, όπως πόνεσε ο γλυκός της Μιλτιάδης.

Έτσι, η Βιολέτα και ο Ακύλας έρχονται κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με πρωτοβουλία της ηρωίδας. Εκείνη ρίχνει τα δίχτυα της και ο Ακύλας “τσιμπάει”. Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά. Μία περίεργη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, διχάζοντας αρκετά το Διαφάνι.

Θα καταφέρει η Βιολέτα να πάρει αυτό που θέλει ή ο Ακύλας θα καταλάβει σύντομα τις προθέσεις της; Όπως και να έχει, το ειδύλλιο αυτό θα μας απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια. Άλλωστε, όπως έχει γραφτεί, ούτε η Μυρσίνη θα μείνει πίσω – για άλλους λόγους φυσικά. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ζωή Μεγαρίτη, η οποία θα υπομείνει το νέο της μαρτύριο, το οποίο ονομάζεται “Διαφάνι”.(Από το δημοσίευμα του youfly.com)

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.