Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι «άγνωστες» φωτογραφίες με κομψή Μαρέβα, Σοφία, Δάφνη στον Λευκό οίκο

Στο Λευκό Οίκο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εξαιρετικά σημαντική συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν. Τον συνόδευσαν η σύζυγός του Μαρέβα και οι δυο του κόρες.

Ουσιαστικά η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο συνοδεύτηκε με μια δεξίωση, τη πρώτη επί προεδρίας Μπάιντεν σε αρχηγό άλλου κράτους, για τα 201 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, εκπρόσωποι της ομογένειας, γερουσιαστές, η Νάνσι Πελόζι και άλλοι, με το ζεύγος Μπάιντεν να τους υποδέχεται όλους με ξεχωριστή εγκαρδιότητα και με τον Αμερικανό Πρόεδρο να δίνει στην ομιλία του έναν προσωπικό και άκρως οικείο τόνο.

Είχαν προηγηθεί διμερείς συζητήσεις, αρχικά μεταξύ του Τζο Μπαίντεν και του Κυριάκου Μητσοτάκη και ακολούθως διευρυμένες για όλα τα φλέγοντα θέματα, την Ουκρανία, την ενέργεια, την τουρκική προκλητικότητα, την Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο, τις επενδύσεις αλλά και τα F-35.

Την ώρα πάντως της συνάντησης του Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδεχόταν σε άλλο χώρο του Λευκού Οίκου την Μαρέβα Μητσοτάκη την οποία συνόδευαν οι δυο της κόρες, Δάφνη και Σοφία.

Οι τέσσερις κυρίες ήπιαν μαζί τσάι σε μια από τις εκπληκτικές αίθουσες του Λευκού Οίκου ενώ ακολούθως πήγαν εκεί και ο Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ακολούθησαν οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τόσο η Τζιλ Μπάιντεν όσο και ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν εν συνεχεία στην ομιλία τους στη δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού αναφέρθηκαν στις κόρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μάλιστα ονομαστικά, θέλοντας να τονίσουν την έννοια της οικογένειας που για τους Ελληνες παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.

Σάλος με Κέλτες της Βοστώνης και ποπ κορν: Έξαλλος ο Μητσοτάκης, γιατί θα κάνει μήνυση

Σάλος με ολιστική ζωή Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι είπε και ξεσήκωσε αντιδράσεις. Οργιάζουν τα τρολς

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.