Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ξεκίνησαν τα ραντεβού. Τα πέντε ονόματα που θέλει σίγουρα ο Ατζούν – Gossip Life

Ποια ονόματα «ψήνονται» για το Survivor All Star;

Το “Survivor All Star” που ακούμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχουμε δει ακόμη στην ελληνική τηλεόραση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά την φετινή χρονιά.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί της Acun Medya βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και έχει ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού με τους συνεργάτες του, ώστε να δρομολογηθεί το μεγάλο και πολλά υποσχόμενο project. Μέχρι στιγμής έχει ζητήσει να υπολογιστεί το budget για το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Katerina”, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει σίγουρα δύο ζευγάρια από τα προηγούμενα “Survivors” και έναν πολύ δυνατό παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός θέλει να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), ο οποίος είχε κερδίσει το πρώτο “Survivor“.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να το δούμε στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.