Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ξανά στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης; Τι απαντά ο ίδιος (video)

Την είδηση ότι ο Σάκης Κατσούλης θα είναι και πάλι στο Survivor αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Παρασκευής (26-11).

Η παρουσιάστρια μάλιστα ξεκίνησε την εκπομπή της με αυτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Λέγεται… συζητιέται στον αέρα ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει με τον Λιανό στο Survivor και θα κάνει backstage», είπε. Τον ρόλο ουσιαστικά που είχε ο Γιώργος Λιανός όταν στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε μετά την διαρροή της πληροφορίας με τον ίδιο να λέει:

«Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για σχετικό ραντεβού με την Acun Media, απάντησε πως δεν έχει ιδέα και πως το ακούει για πρώτη φορά. Το αν ισχύει ή όχι θα το δούμε σε μερικές ημέρες.

Δες το απόσπασμα

«Θέλω να επανέλθω στην πραγματική ζωή, να δουλέψω σκληρά για τις επιχειρήσεις μου και να επιστρέψω στον αθλητισμό. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένεια είναι κάτι που δεν συνηθίζεται ποτέ. Και μέρα με τη μέρα νιώθεις ακόμα πιο έντονα την παρουσία τους», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά την επιστροφή του μιλώντας για τους επόμενους στόχους του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.