Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

«Ξέσπασε» ο Αντώνης Κανάκης: «Κυρία Μενδώνη μου, ο λόγος που πρέπει να παραιτηθείτε ακούει στο όνομα “ευθυξία”»

Δριμεία κριτική στη Λίνα Μενδώνη η οποία δεν έχει παραιτηθεί ακόμη από τη θέση της άσκησε ο Αντώνης Κανάκης με φόντο το σκάνδαλο Λιγνάδη.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπαφιασμένοι είστε. 25 χρόνια που κάνουμε σατιρικές εκπομπές τα ίδια και τα ίδια. Θα σκάσω αν δεν πω κι ορισμένα πράγματα για αυτή την ιστορία».

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε από το σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου στον ΣΚΑΪ ότι οι καταγγέλλοντες την εποχή που ήταν ανήλικοι και πήγαν στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού αν είχαν γονείς.

«Μην το κάνουμε το θέμα αυτό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Πρώτα από όλοι οι πολιτικοί εξουσίας έτσι μας έχουν συνηθίσει και δεύτερο από τη στιγμή που κάποιο κόμμα γίνεται κυβέρνηση παύει να είναι αυτό το κόμμα.

Ούτε τους ντετέκτιβ θα κάνουμε αν ήξερε ή δεν ήξερε. Θα τα δεχτούμε όλα, ότι κανείς  δεν γνώριζε. Αν και φαίνεται ότι όλοι ήξεραν εκτός από αυτήν που τον διόρισε.

Κυρία Μενδώνη μου, ο λόγος που πρέπει να παραιτηθείτε ακούει στο όνομα “ευθυξία”. Η παραίτηση για λόγους ευθιξίας δεν είναι κάτι άχρηστο. Στέλνει το μήνυμα ότι η πολιτική ηγεσία έχει υψηλά ηθικά στάνταρ. Μόνο και μόνο επειδή στη βάρδιά σας εσείς διορίσατε έναν άνθρωπο που από ό,τι φαίνεται είναι βιαστής και παιδεραστής τι άλλο θέλετε για να παραιτηθείτε για λόγους ευθιξίας; Δηλώστε την παραίτησή σας στον πρωθυπουργό και ας μην τη δεχτεί. Το να βγαίνετε και να μας πουλάτε τρελίτσα από την πρώτη στιγμή προσπαθώντας να περάσετε την εικόνα ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι είστε η εξαπατημένη, θα τρελαθούμε;».

Μάλιστα ανέφερε μερικές περιπτώσεις υπουργών σε ευρωπαϊκές χώρες που παραιτήθηκαν για λιγότερο σημαντικούς λόγους.

 


Post Views:
185

loading...