Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ντ.Τραμπ σε κυβερνήτες: «Μαζέψτε τους ANTIFA αλλιώς στέλνω τον στρατό – Να δω τι θα κάνουν απέναντι στους πεζοναύτες»

7

Ένα πολύ σκληρό «τελεσίγραφο» έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ στους κυβερνήτες των πολιτειών λέγοντάς τους πως αν δεν ελέγξουν την κατάσταση θα αναγκαστεί να στείλει τον στρατό, ενώ μάλιστα έκανε και λόγο για αερομεταφερόμενες μεραρχίες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των Πολιτειών τους είπε ότι πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο. Μάλιστα τους ζήτησε να πάρουν πιο σοβαρά μέτρα κατά των διαδηλωτών.

«Πρέπει να επιβάλλεστε, εάν δεν επιβάλλεστε, χάνετε τον χρόνο σας. Θα σας πατήσουν, θα φαίνεστε σαν β..κες. Πρέπει να επιβληθείτε»,

«Οι περισσότεροι από εσάς είστε αδύναμοι» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Associated Press.

Την ίδια ώρα, το FBI ενισχύει την παρουσία του, έχοντας δημιουργήσει θέσεις διοίκησης σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση των ταραχών. Ο Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ διέταξε την ομάδα διαχείρισης ομηρίας του FBI να βοηθήσει την τοπική αστυνομία στην Ουάσινγκτον.

Παράλληλα, ο Μπαρ έστειλε δυνάμεις από σωφρονιστικά καταστήματα στο Μαϊάμι και στην Ουάσινγκτον.

Λίγη ώρα μετά την επικοινωνία με τους κυβερνήτες ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανήρτησε το εξής μήνυμα στο twitter κάνοντας λόγω για επέμβαση του στρατού και συγκεκριμένα για μεραρχίες αλεξιπτωτιστών σε περίπτωση που οι τοπικές μονάδες των δυνάμεων ασφαλείας δεν ελέγξουν την κατάσταση.

«Η αναρχία, οι ταραχές και οι λεηλασίες πρέπει να τελειώσουν απόψε. Εάν η τοπική επιβολή του νόμου χρειάζεται υποστήριξη, ας δούμε πόσο σκληροί είναι αυτοί οι τρομοκράτες της Antifa όταν αντιμετωπίζουν την 101η αερομεταφερόμενη μεραρχία. Πρέπει να έχουμε μηδενική ανοχή για αυτήν την καταστροφή.»

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More